reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Milenka , Anikola Wy również wypisywałyście się z Rzeszowa? jak można to zrobić ? i jak nazywa się lekarz w Białymstoku
My mamy komplet badań , kwalifikacja przebiegła pomyślnie , jakie jeszcze dokumenty mamy zabrać i czy tylko wystarczy pojechać i zakwalifikują bez problemu?

Proszę o odpowiedź , na pewno skorzystam z usług Bociana , ile można czekać 6 rok już leci , a my coraz starsi :-(

reklama
Madzia chyba już wszystkie uciekły z parensa. Dr mrugacz. Najlepiej jechać w 2 - 3 dc. On powtarza hormony. Kwalifikacja od ręki. Najlepiej jakbyś zadzwoniła do niego albo na recepcję

Madziulka wypełniasz taki wniosek i idziesz z nim do Parensu i oni się już resztą zajmują. W Bocianie tylko powiedzieli, żeby sobie skserować na wszelki wypadek regulamin i te 3 załączniki co podpisywaliście. Oni się już resztą zajmują. Trwa to około 3 tyg. Na wizytę możesz jechać wcześniej na rozeznanie lub już po przeniesieniu. Zauważyłam, że Mr stosuje krótki protokół więc jakbyś pojechała już po przeniesieniu w 2-3 dc to myślę. że byś od razu rozpoczęła stymulację.
Miejscowość dnia ...........
…………………………

Imię i nazwisko Partnerki
PESEL Partnerki ……….
…………………………
Imię i nazwisko Partnera
PESEL Partnera …..

Do
Nazwa i adres obecnego realizatora

PODANIE O ZMIANĘ REALIZATORA PROGRAMU
My, …………………………………………� �… PESEL……………………………
i ……………………………………… PESEL………………………………… zwracamy się z prośbą o zmianę realizatora Programu Leczenie Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego.
Obecnie leczymy się w klinice ………………………………………..... ....................................
Chcemy rozpocząć leczenie w klinice ……………………………….............. ...........................

……………………………… ……………………………...
(podpis partnerki) (podpis partnera)

Madziulka ja jestem po takim rozeznaniu w Bocianie i jeszcze na ta chwilę nie podjęłam decyzji o przeniesieniu, choć pewnie będzie to Bocian. Zaufam chyba tym wszystkim pozytywnym opiniom na temat tego lekarza.

Ostatnia edycja:
Dobrze napisałaś Milena powinnam zrobić 1. Nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj (6 dpt) mój wynik to 0,58. Wiem, że za wcześnie ale jakoś tak myślałam że może chociaż z 5 wyjdzie. Trzeba czekać. Dzisiaj jakieś dziwne zabarwienie śluzu i tak się zastanawiam czy to już @ czy może maluch dopiero działa:-) hehe Takim zachowaniem głupim sama sobie robię na złość. :wściekła/y:

MAM DOŚĆ SAMEJ SIEBIE!!! TAKA JESTEM NIECIERPLIWA!!!

Ostatnia edycja:
Rea nie przejmuj się:-) teraz spóźnia się mi @ 7dni i już 3 dnia poleciałam po test mimo, że wiem, że to wina antybiotyku. Tak samo jestem niecierpliwa;-)trzymam kciuki za 3 cyfry:-)

Jeju kolo 1-2 ruszam ale jestem podekscytowana. Oby torbiela nie bylo. Nakupiłam jedzenia w drogę jak glupia bede mielic jezorem jak będzie mi się chciało spac bo jadę sama . Moj ma teraz dużo pracy u nas sezon zaraz się zaczyna a zresztą uwielbiam jeździć muzyka na full i nikt mi niw scisza :)

Dziękuję Wam bardzo za odpowiedź i pomoc :-)
muszę jak najszybciej skontaktować się z Bocianem i umówić się do dr Mr.
a on w Warszawie przyjmuję ?

Milenko trzymam za Ciebie kciukasy i za wszystkie by się udało , tak długo na to czekamy :-)

reklama
Dziękuję. Właśnie dojechałam. Madzia on chyba tylko w poniedziałki jest w warszawie. Ta droga nie taka straszna. Nawet lepiej niż na wawe :) 5 godzin jechałam juz końcówkę bardzo wolno bo zasypialam. Stanelam i robilam pajacyki. Dobrze że mało aut :)

Do góry