reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Kurcze nowina super ale ja sie chyba nie zalapie bo 1 lipiec jest we wtorek a ja pewnie zacznę w sobotę. Chyba ze jakoś wykupie leki do wtorku a reszte później. Jakie leki się najczęściej bierze w tych pierwszych dniach? Musze obgadac to z doktorkiem

reklama
Cetrotide 50% - 65,57zł
Gonal-f, 900j.m. (IU)/1,5 ml (66μg/1,5ml) --ryczałt 463,15zł
Gonal-f, 300 j.m. (IU)/0,5 ml (22 g/0,5 ml) -- ryczał 172,46zł
Gonal-f, 75 j.m. (IU) (5,5 μg) - ryczałt 57,06zł
Puregon, 300 j.m. -- ryczałt 48,85zł
Puregon, 600 j.m. -- ryczałt 59,18zł
Elonva,100 μg - ryczałt 513,87zł
Elonva, 150 μg - ryczałt 513,87zł
Menopur, 1200 j.m.FSH + 1200 j.m. LH - 397,65zł
Menopur, 600 j.m. FSH+ 600 j.m. LH - 195,26zł
Fostimon, 75 j.m. - 3,20zł

milena puregon w pierwszych dniach a 8-9dc włącza się cetrotide (ja tak miałam)
Ja za puregon(300j) 400zł płaciłam a trzeba było 3 opak., cetrotide 120zł

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a czy Mrugacz którejś z Was przepisał jakiś inny lek niż puregon czy wszystkie miałyście ten lek?
Milena super wynik to szykuj się na dużo jajeczek:)

Witajcie ,
długo się nie odzywałam , ponieważ od kwietnia czekaliśmy na swoją kolejkę do in vitro i dziś się dowiedziałam ,że w tym roku na pewno się nie dostaniemy :-(
Może ktoś się orientuję , czy gdzieś są jeszcze zapisy na ten rok na dofinansowane in vitro ? np. w Białymstoku ?
Mam naprawdę dość czekania ........
Proszę o jakąś podpowiedź
pozdrawiam

reklama
Do góry