reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anikola przykro mi :( trzeba wierzyć ze sie uda tylko jeszcze nie dzisiaj. Jezeli jestes nadal w Parensie to moze trzeba pomyslac o zmianie kliniki. Nic nie tracisz. Szukaj tam gdzie maja najlepsze doświadczenie.

reklama
Anikola, też uważam, że powinnaś pomyśleć nad zmianą kliniki:-) spróbuj:-) Odpocznij chwilę i po prostu podejmij decyzję Ja tak zrobiłam Zadzwoniłam do Białego, przyjazd za dwa dni i dalej to już wiesz, jak się wszystko błyskawicznie potoczyło:-)

Powtórzyłam dzisiaj betę Za 1,5 godziny wynik Poprzednia robiona dwa dni temu, więc przyrost powinien być:-) Sama jestem ciekawa, mam nadzieję, dziewczyny, że to jednak ciąża pojedyncza:nerd:

Dziewczynki to, że zmieniam klinikę to oczywiste. Myślałam nad Novum ale sprawdziłam, że to tylko 100 km różnicy między Bocianem. Posprawdzałam już połączenia i z przesiadką w Warszawie wyjdzie około 100 zl za 2 osoby. Więc mam plan, na chwilę pomogło mi to zapomnieć.Smutek przeszedł teraz w złość, że zmarnowałam 2 podejścia tu, ale jak to mówią do 3 razy sztuka.

No ja bym się cieszyła na taka bete :) Anikola ja placilam za polskibus do Białegostoku 38 zl tylko trzeba zarezerwowac troche wczesniej. Ja moge polecic prof.Wolczynskiego z Artemidy od beznadziejnych spraw :)

Sisi jak to interpretować? cieszyć się:) Kimka a Ty jechałaś z Rzeszowa z przesiadką w Warszawie? bo też patrzyłam na polski bus. Beznadziejne sprawy to coś dla mnie;-)
Faro faktycznie dziwna sprawa, no ale beta rośnie. Trzymam kciuki za dalszy przyrost.

Ostatnia edycja:
Tak z Rzeszowa. W Wawie trzeba przejechac metrem z Wilanowka na Mlociny i masz na to prawie godzine. z powrotem zamawialam w dzien wyjazdu to zaplacilam 70 zl.Ja wiem ze dziewczyny w większości tutaj w bocianie sie lecza ale Ja bardzo jestem zadowolona z Arty. I tam jest najtaniejsze in vitro my zamknelismy sie w 8 tys. I 3 profesorów znanych w srodowisku medycznym w calej Polsce. Poczytaj sobie o nich i sama zdecyduj. Moj nie jest taki przystojny i uśmiechnięty jak dr. M z Parensa ale za to konkretny ktory nie owija w bawelne i nie odpowiada na zadane pytanie dlaczego moglo sie nie udac - "Statystyki" bo to ulubiona odp dr. M :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Kimka. Właśnie chodzi mi o to, żeby ktoś konkretnie powiedział mi co jest nie tak. 30% skądś to znam... Weszłam na Artemidę i po nazwiskach to kojarzę Szamatawicza i Domitrza. Dlaczego Ty wybrałaś Wołczyńskiego? Z ciekawości weszłam pooglądać zdjęcie i w końcu się dziś uśmiechnęłam:) fakt nie taki przystojny, ale lekarz ma być skuteczny a nie przystojny:)

spytałam Was jak interpretować, bo jakoś tak strasznie dużo i szybko przyrasta :shocked2: Więc nie wiem, czy nie bliźniacza

reklama
hmm ale się milenka o mnie dopomina :))
Jestem 3 dni po transferze jedynego trzydniowego maluszka. Także proszę trzymać kciuki za nas. Beta 30/05
sisi ogromne gratulacje!!
faro nie trać nadziei
anikola Ty wiesz....
nika a Ty jaki plan ?,, dawno się nie odzywałaś

Do góry