reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anikola bo jego nam polecono jako specjalistę od spraw beznadziejnych :) a trzeba się przygotowac na srogi wyraz twarzy ;) ale Dymitrza tez sobie chwala dziewczyny z Bialegostoku

reklama
Sisi super :) ja na początku 10dpt - ok269, a 18dpt bo po powrocie z za granicy 8159. Joasik kiedyś napisała, że przyrost to coś około 60-70% na dzień...
Anikola brawo walcz. Z Rzeszowa jest jakiś autobus do Białego bezpośrednio kiedyś podawałam na forum ale nie pamiętam poszukam, ale wiem że Nika tym jechała około 8ha i coś do 80zł

Pozdrawiam

znalazłam autobus pks-expres.pl

Ostatnia edycja:
Anikola ja tez myślę o novum. Rozmawialiśmy wczoraj z Tomkiem i stwierdziliśmy ze jak teraz nie wyjdzie to już nie będziemy probowac IUI. Oczywiście wstępnie. Jeśli jakis dobry lekarz nas w koncu zdiagnozuje, porobi wiecej badań i w ogóle wtedy moze jeszcze raz spróbujemy ale teraz juz nie. Także Novum przybywam.
Anikola ja mam krótkie cykle to może uda nam się kiedyś zgrać czasowo i pojedziemy razem.
A do wawy fakt tylko 100 km mniej ale droga lepsza (nie patrząc na fatalne oznakowanie w stolicy) i połączenia też lepsze. Bus czy autobus czy nawet jest taka strona blabla strasznie dużo ludzi jeździ pustymi samochodami z Rzeszowa do warszawki takze jest w czym wybierać

Sisi znalazlam cos takiego
Wysokość stężenia hCG w surowicy krwi powinna podwajać się każdego drugiego lub trzeciego dnia (w początkowych tygodniach ciąży). Wartości winny wzrastać nie mniej niż o 66% w ciągu 48 godzin, o 114% w ciągu 72 godzin i o 175% w ciągu 96 godzin.
PO zrobieniu bety na drugi dzień nie znalazłam. Czyli u ciebie przez dzien urosla jak przez 72 h + 175%. blizniaki daj spokoj nawet trojaczki :) oczywscie nie wiem zartuje, no ake gdyby.najlepej Spytaj lekarza.

Goyah, trochę mnie pocieszyłaś, choć nadal nie daje mi to spokoju:cool:

Milena, napisane tu jest że nie mniej niż 66%, co oznacza że minimum 66%, ale pytanie jest, co jak przyrosło w ciągu 48h ponad 160%??? Chociaż, z tego, co pisze Goyah u niej też był duży przyrost, a nie ma bliźniaków Zadzwonię dzisiaj do Bociana, bo przez to spać nie mogłam:-(

Dziewczyny napiszcie mi proszę ile trwa pierwsza wizyta w Bocianie i czego Wam kazali powtarzać badania jeszcze raz mimo, ze miałyście porobione w Parensie? pytam ,bo nie uśmiecha się mi trochę te wszystkie drogie badania powtarzać. A jeszcze jedno, czy papiery o przeniesienie można wysłać do Bociana pocztą? czy trzeba osobiście, bo narazie chciałabym się tylko zorientować po klinikach nie rezygnując jeszcze z Parensaa a jakby się okazało, że papiery trzeba donieść osobiście to pewnie już przed wyjazdem musiałabym podjąć decyzję gdzie podejdę do 3 próby. A jeszcze jedno wizyta kosztuje aż 250 zł?
Sisi" nie martw się" patrzyłam na innych forach na przyrosty i wcale nie masz takiego co by świadczył o bliźniakach;-)
Milena fajnie by było z kimś pojechać ale z drugiej strony mam nadzieję, że nie będziesz musiała;-)

Ostatnia edycja:
Anikola papiery o przeniesienie wysyłają z kliniki, TY składasz w klinice takie pisemko o zmianę realizatora i resztę już oni załatwiają, trwa to tak max 3 tygodnie.

reklama
Dziewczyny orientujecie się gdzie znajdę jakieś informacje na temat 3 próby w programie rządowym. Coś mi się obiło o uszy, że już wtedy nie ma ograniczeń co do zapładniania i chyba można podać 2 zarodki bez względu na wiek. Nie wiem tylko czy to prawda, bo nie mogę żadnych regulaminów znaleźć.

Do góry