reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Katrina trzymam kciuki zresztą wiesz :tak:
Sisi cieszę się z twojego sukcesu i naprawdę jestem zadowolona że odpuściłaś sobie to 3 IUI :-) i powiem tylko że jestem pod wrażeniem że tak szybko u ciebie wszystko zaskoczyło.
Faro będzie dobrze, nie poddawaj się.

Tak się cieszę że jest następna na naszym forum. Życzę Wam i sobie dużo cierpliwości i dobrych wieści.

Ostatnia edycja:
reklama
Anula ja jestem po transferze i w dzien dziecka bede testowac :) wspominalyscie cos o wierze. Ja modle się do JPII i transfer mialam 18go w dzien urodzin papieza. Moze to jakis znsk... ;)

Ostatnia edycja:
Rea, też jestem zaskoczona, ale oczywiście bardzo się cieszę, że u mnie to tak sprawnie poszło Chociaż trochę się boję, bo może być różnie Ale trzeba myśleć pozytywnie:-)Mam 4 śnieżynki, więc może to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo, :-D
Powiem Wam, że też modliłam się do JPII Wiara dużo pomaga.

Ostatnia edycja:
Ale Ci się Sisi gromadka szykuje:-)nie chciałaś tym razem 2 podać? bo już nie pamiętam czy przekroczyłaś magiczną 35;-)W diagnostyce straszne kolejki i nie zdążyłam przed pracą i dopiero po pojadę.

Anikola, tak już przekroczylam 35 r.z, ale jakoś nie chciałam dwóch Pomyślałam sobie, że spróbuję teraz z jednym blastusiem, zwłaszcza, że był dobrze rokującym, a jak nie zaskoczy tym razem, to kolejnym na pewno wezmę dwa,zwłaszcza, że wiedziałam, że jest 4 śnieżynki,a ja mam ewentualnie jeszcze dwie próby, natomiast mój m od razu namawiał na dwójkę:-)

Anikola najlepiej iść wieczorkiem, bo ludzi najmniej, ale czy uda się wytrzymać do wieczora:tak: Z całego serca życzę Ci powodzenia!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Sisi może dobrze ze nie dałaś sobie 2 zarodków bo po takiej becie to moze bliźniaczki beda :) ja juz bym chciala być po Wynikach bo najbardziej sie boje czekania na wynik ehh... miłej pracki dziewczynki :)

Kimka, dałaś do myślenia, jakoś o tej opcji zupełnie nie pomyślałam:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry