reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Marwoj a Ty miałaś decapeptyl ten co się raz robi? czy to coś innego niż decapeptyl depot? pytam, bo w Parensie teraz przy drugim podejściu będę mieć ten zastrzyk zamiast gonapeptyl daily z czego się cieszę, bo jeden zastrzyk zamiast 20:)

Ostatnia edycja:
reklama
Goyah cudownie!!!!!:) to teraz czekamy na pozostałe dziewczyny:) Mówiłam, że zarażałam:):):) Mój wynik był niski, bo może maluszek długo się zastanawiał czy zostać a Twojemu spodobało się szybciutko:) ale powiem Ci, że piersi nie u każdego są wyznacznikiem ja czuje je może od tygodnia i to było źródłem mojego stresu (czytałam, że mają boleć).

Kochane życzę dużo siły, cuda się zdarzają:) i wszystkie tego doświadczymy, bo na to zasługujemy! Różnica jest taka, że jesteśmy tylko bardziej doświadczone czyli mądrzejsze życiowo:) Nadal przeżywam z Wami sukcesy i porażki, z całego serca życzę żebyście szybko doczekały takiej radości jaka nas spotkała, wiem że ona nastąpi:)

widzę, że sporo się zmieniło od moje ostatniej "wizyty" na tej stronie :-) Wiedziałam, że wreszcie nadejdą złote czasy dla nas, dla każdej po kolei Joasik, Goyah dodałyście mi wiary i siły, żeby ponownie ruszyć do boju Na początku przyszłego cyklu jadę do Białegostoku Zobaczymy co powie dr Mr, co zaproponuje - kolejne IUI,czy może coś innego Wierzę, że wszystko będzie dobrze :tak:

katarina nic na razie nie wiem, czekam na tel od embriologa, strasznie się denerwuje nie mogę usiedzieć na miejscu, ręcę trzęsą mi się strasznie co najmniej jak przed egzaminem, wiem że to w niczym mi nie pomoże ale mój organizm nie chce mnie słuchać :wściekła/y: !!! boję się że moje jajeczka puste będą i du**** trzymajcie za mnie kciuki bo normalnie zaraz zejde z tego świata :-D

anula wierzę Ci ja też bym nie usiedziała do tyłku, jakoś spróbuj się zrelaksować......kilka głębokich oddechów, wdech-wydech; jak pogoda w Białymstoku, jak ładnie idź na pospacerować

reklama
anula trzymaj sie kochana wierze Ci bede miec identycznie choc staram sobie tlumaczyc ze musze sie uspokoic mysle sobie moze zarzyc leki uspokoajace i przespac ;) anula zaraz daj znac jak bedziesz cos wiedziec ....

Do góry