reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anula to super i nie dziwi mnie ze tak cie jajniki bolały bo z taką ilością to chyba każdego by bolalo. Ja po clo jak mam 3 pękniete to czuje jajniki :-) Z gratulacjami się wstrzymam do wysokiej bety żeby nie zapeszać! więc teraz tylko kontynuuje trzymanie kciuków!! Jakoś Wasze sukcesy odbieram trochę jak swoje i dzięki Wam odzyskałam nadzieję że mi też się uda :happy: Kiedyś byłam negatywnie nastawiona do takich forów i "zwierzeń" ale teraz widzę że to mi pomaga i ciesze się że do Was dołączyłam:-D

reklama
goya wow co za cudowne wiesci no rewelacją :) ale dodajesz nam wiary kochana :) anula ales jaj naprodukowała cudownie kochana teraz zasexik na szkielku trzymam kciuki :) ale sie ciesze az mi sie samapoczucie poprawiło :) ja mam @ jutro antyki takze u mnie rusza :))) teraz kolej na ktora ??? ktora testuje ????

GOYAH gratulacje!!! Super wieści!!! In vitro udane za 1 razem! rewelacja! Teraz uważaj na siebie i dbaj o fasolkę ;)
NO i koniecznie napisz nam tu wszystkie zalecenia jakie miałaś po transferze!!! :) Czy dużo leżałaś, czy mialaś jakąś dietę inna? No i odnośnie samego transferu...będę Kochana CI bardzo wdzięczna za rady ;)

Jestem w szoku ile Wy Dziewczyny ( Anula, Goyah) produkujecie tych jajeczek:) napiszcie mi proszę jakie miałyście leki do stymulacji, pewnie pisałyście, ale jak możecie powtórzcie? chyba z tego, co pamiętam napewno to nie był Gonal? Ja też proszę jak Nuna jakie w Bocianie dają zalecenia przed i po transferze:)
Mam jeszcze jedno pytanko, czy Wasi M przed Waszą stymulacja i w trakcie pozwalali sobie na alkohol?bo ja swojego poprzednio i teraz tam mniej więcej miesiąc przed stymulacja prosiłam, żeby nawet piwa nie pił, ale się zastanawiam czy potrzebnie?

Ostatnia edycja:
Goya, super wiadomości ! gratuluję raz jeszcze :) Beta piękna, jak będą bliźniaki to będziesz miała podwójne szczęście :-D
Ja już jestem w Białymstoku. jutro wizyta i zobaczymy jak moja hodowla :)

anikola no ja dziś też byłam w szoku:szok: po punkcji jak dr powiedział że mam 20 jajeczek, w środe na wizycie miałam 13, ja miałam puregon 150j raz dziennie, cetrotide w 8 i 9dc i tyle w środe po wizycie dostałam jeszcze 200j puregonu i na tym stymulacje zakończyłam a z tego co pamiętam to goyah też miała puregon tylko że 200j dziennie, mi po punkcji dr kazał się oszczędzać ale nie do przesady, wykonuje powolutku różne czynności, przede wszystkim dużo wody niegazowanej mam pić, a po transferze to jeszcze nie wiem jak już będę po to dam znać :tak:jeśli chodzi o alkohol to mój m tydzień czasu przed punkcją moją nie pił alkoholu, dr mówił żeby tak tydzień się wstrzymać i m się do tego dostosowuje :tak:w Parens też tak nam mówili żeby przed oddaniem nasienia nie był spożywany alkohol,
myśka na forum pisz wszystko co cię boli a my wspólnymi siłami zawsze wesprzemy :tak:

Ostatnia edycja:
Dziekuje Wam wszystkim serdecznie :-) mam tylko nadzieje ze po powrocie kolejny test bedzie w porzadku.
Anula trzymaj sie odpoczynek i spacery pomagaja a jak juz pozwiedzalas to super. Teraz bedziecie z Asia dotrzymywac sobie towarzystwa wiec tez bardzo fajnie dla Was :-) ni i polecam oczywiscie zoo zwierzatka zawsze dobrze poogladac.
Myśka swiete slowa kazde to prawda wiec tego sie trzymac swoje trzeba przeplakac a pozniej podniesc sie i isc dalej...
Nuna przed transferem 2 h wczesniej zjesc i leki wszystkie normalnie ktore zlecone a po transferze lekarz mi zalozyl noge na noge i lezalam 10 minna fotelu a pozniej na lozku 30min. Zalecenia byly zeby nie jesc okolo 4h i slodyczy oraz 4 dni bez sexu ale nie pytalam czemu ma to sluzyc po prostu przyjelam :-) a pozniej po 3 godz wracalismy do domu. W tygodniu wszystko robilam normalnie alestaralam sie nieprzesilac.
Anikola do stymulacji mialam puregon 225j-6dni, pozniej cetrotide 3 ampulki-3dni i jeszcze mialam jeden dzien stymulacji w klinice. A teraz ciagle biore clexane1x luteine 3x i estradiol1x i od stymulacji bralam jeszcze encorton2x przez 20dni bo na tyle mi wystarczyly i zapomnialam onim teraz :baffled: Jeslichodzi o alkohol to moj m tydzien przed punkcja nie pil bo kiedys jak robil badanie we wtorek a wsobote pil i wynik wyszed fatalny ale dr Mr powiedzial ze tonie to.
Nika powodzenia teraz czekamy na Twoje poczynania. Trzymaj sie moja droga i cierpliwosci :-)
Opisalam sie troche ale zadko zagladam na forum przynajmniej nie mysle. Musze po malu sie przyzwyczajac do tego i kontrolowc swoje poczynania :rofl2: bo jeszcze rozne zeczy bym robila...
Pozdtawiam Was serdecznie trzymajcie sie moje drogie

Hejka nuna25!!!!!!!!
ja miałam Merional 75j ok 45 zastrzyków i Decapeptyl ( tylko nie pamiętam dokładnie ile już) ale naprawdę opłaca się jechać. Na Słowację jak dzwoniłam to tyle nam powiedzieli że mniej więcej wyjdzie a w Czechach przez połowę . Myśmy wyjechali o 6 rano a tam byliśmy koło 12.30 więc trochę jechaliśmy a można zaoszczędzić i mieć na dodatkowe leki czy wizyty więc warto się zastanowić nawet tam przedzwonić i popytać ile za leki by wyszło;-)

reklama
Odreagowalam trochę i wróciłam. Dzięki Kochane zs jesteście. Dzięki za slowa otuchy. Pielęgniarka kazała odstawić lutke i czekać na @ dzis 3 dzien a @ nie ma. Jak dziś nie przyjdzie to prawdopodobnie stracę cykl bo owu wyjdzie w święta. Zobaczymy. W środę wizyta u dr. Moj m wczoraj powiedział ze może specjalnie w parensie pierwsze próby sie nie udają żeby kasę wydrzeć ale dla mnie to trochę mało prawdopodobne.

Goyah super wieści trzymam&&&&.
Anula Powodzenia na transferze

Do góry