reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Milena w diagnostyce na ul. krakowskiej przy szpitalu mswia zrobisz, tylko musisz się upomnieć o kartę, dzięki której wynik sprawdzisz właśnie online. TO( jest karta stałego klienta, ktorą panie dają jak wykonuje się płatne badania.
koszt ok. 3o zł, nie pamiętam dokładnie

reklama
Nuna podaj mi nazwę tych piguł, które Ci lekarz przepisał na poprawę komórek jajowych. Chciałabym się zorientować co to za specyfik jest. Ja też mam niskie AMH a chciałabym sobie komóreczki podreperować :)

NIka to są DHEA ELJOT, gdzieś nawet czytałam o nich na stronie NOVUM, przypuszczam, że gwarancji na 100% nie ma, że jakość się poprawi ale warto spróbować. Mam je brać 3x1.

Do Milena

W Medicorze przy ulicy Jabłońskiego 2/4 dokładnie tam gdzie wcześniej był Parens , koszt 30 zł i również trzeba upomnieć się o kartę :)

Dziewczyny które będą jechały do bociana troche póżno dla mnie ale może się którejś przyda znalazlam tutaj ze jest autobus bezpośrednio na trasie rzeszow-białystok
pks-expres

Ostatnia edycja:
witam wszystkie dziewczyny
goyah
dzięki za info, a mogłabyś linka rzucić :-) o której masz transfer ?który dc był u ciebie jak pojechałaś do Bociana 8 czy 9 ?
ja wybieram się do Bociana 2.04 już dzwoniłam i umówiłam się na wizyte, teraz to jestem w trakcie szukania noclegu, zobaczymy jak mi pójdzie

Ostatnia edycja:
dziewczyny ja dzownilam do pani Wioli mowila ze mma dzwonic w maju dopiero goyah kiedy masz tranfer ??? anula zaczela stymulację ???

cześć dziewczyn
u mnie już lada godzina dostanę @ już wstępnie jestem zarejestrowana 29.III. (dr Mr do 28.III jest na urlopie) tak na styk bo to 5 dc, jak którejś pasuje ten termin na wyjazd do Białegostoku to zapraszam, nie powinno się chyba nic zmienić
goyah, anula i pozostałe dziewczyny powodzenia

reklama
katrina zaczynam kłuć się w czwartek :szok: szok dla mnie, ale mam nadzieję że m poradzi sobie ja zamknę oczy i jak otworze to będzie po wszystkim :-D
faro niestety moja @ zrobiła strajk i zamiast 19.03 to dziś przyszła(25.03) ale z moich obliczeń wynika to i tak byśmy razem nie pojechały :no:

Do góry