reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Anula dziś powtarzałałam i rośnie:-) 176. Już zaczynam się cieszyć i mam nadzieję, że USG też dobrze wyjdzie.
Krążąc po sieci natknęła się na artykuł w którym ktoś pisał, że ciąże są zaraźliwe:-) a ja ostatnio zarażałam. Dziewczynki mam nadzieję, że to początek szczęścia tu u nas.

reklama
joasik mam nadzieję że nas zaraziłaś, super że beta rośnie, w takim razie życzę nudnych i spokojnych 9 miesięcy :-) zaglądaj do nas :tak:
goyah jak dzisiejsza wizyta u dr ?

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny

Dawno tutaj nie zaglądałam, ale starałam się na bieżąco śledzić wpisy:tak:

Dzisiaj przeczytałam o wielkim święcie Joasik, więc tez chciałabym przyłączyć się do gratulacji:-)
Joasik bardzo się cieszę, wreszcie jakaś radosna nowina na forum jeszcze raz GRATULACJE!!!!!!!

Milena,

Zrobiłam sobie dwa miesiące przerwy, bo już czułam się wykończona psychicznie od tego myślenia i ciągłego rozczarowania. Próbujemy coś tam naturalnie, ale to nie jest niestety takie proste:no: Chcemy wybrać się do Białegostoku, tylko nie wiem jak to zrobić, żeby pogodzić z pracą.
A co u Ciebie?

witaj sisi cieszę się że nas odwiedziłaś osobiście :-) z doświadczenia wiem że jeden dzień trzeba wziąźć urlopu, ale może umów się z kimś na podróż, pare (3 os) wybierają się do Białegostoku to może jakoś wyjdzie ci żeby być 2-5dc, pisz na bieżąco to będzie odzew od kogoś, a nie chcesz spróbować jeszcze raz w Parens iui ?

Milena, najważniejsze ze jakoś idzie do przodu:tak:

Witaj Anula:-) Wiem, że jeden dzień na pewno urlop, z tym nie byłoby problemu, tylko zastanawiam się co dalej Niestety w mojej pracy takie nieprzewidziane dłuższe urlopy są nie za bardzo mile widziane:-(Powiem Ci, że mogłabym spróbować w Parens, tylko tak jakoś straciłam w nich wiarę:-(Natomiast wielką nadzieję pokładam w Bocianie Oj miotam się i miotam, cały czas myślę jak to zrobic Na pewno nie byłoby problemu w lipcu, ale szkoda mi tych kilka miesięcy...

reklama
sisi rozumiem o czym mówisz, niestety ze względu na sporą odległość Rzeszów-Białystok zostaje się ok 10+/- dni żeby nie jeździć co drugi dzień, z tym że to chodzi o ivf a iui to nie mam pojęcia,

Do góry