reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

Dziewczynki możecie napisać mi czy podglądanie pecholi przed IUI w parensie jest płatne? Bo jedna kobitka z drugiego forum podgladanko miala w cenie IUI

reklama
hej dziewczyny
Milena to do przodu :)
Nuna to super :) a tam nie trzeba jechać w konkretnym dniu cyklu? Czy to tylko wizyta z wywiadem? I właśnie jeśli można zapytać jak postępowania Twojej siostry ?
I wszystkim powodzenia :-)

nuna to spoko, poszło ładnie :tak:
milena jest płatne przynajmniej jak ja podchodziłam, usg 50 zł a jak dr wypisywał recepte to 70 zł w sumie, a zabieg 500 zł + 50 zł usg (550zł koszt całości)

anula86@ oficjalnie zostaliśmy wprowadzeni do systemu 10 marca choć pisemko złożyliśmy wcześniej, bo wiadomo ktoś tam od nich z góry tzn. dyrektor musi podpisać, teraz licząc tak jak Wy czekałyście 17 dni to tak ok. 26 marca prawdopodobnie będziemy w Bocianie. A Ty w następnym tygodniu spodziewasz się @ będę śledzić czy uda nam się zgrać wyjazd.

I pytanie do dziewczyn, staram się śledzić wpisy, ale które w sumie dziewczyny z tego forum przeniosły się do Bocian oprócz anuli i goyah, żeby móc ewentualnie wymieniać informacje.

Mam takie pytanie techniczne, w jaki sposób wstawić opisówkę u dołu okna, próbowałam z poziomu edycja sygnatury, ale niestety opis się nie pojawia.

Wiosna idzie to dobry czas na zafasolkowanie. Powodzenia wszystkim życzę:-)

Ostatnia edycja:
faro jedynie w edycji sygnatury jak opiszesz swoje działania to spróbuj podglądnąć albo w jakiś ustawieniach....
Ale sprawdź jeszcze jak piszesz odpowiedź to pod okienkiem edycji jest okienko z zaznaczeniem "pokaż twoją sygnaturę" może tutaj masz odznaczone....

milena strasznie cicho, co postanowilas z iui ? do kogo idziesz na zabieg
goyah trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte w Bocianie
no wlasnie dziewczyny odzywajcie sie, sisi 100 lat cie u nas nie bylo :-(

Goyah ja się na wizytę do NOvum umówiłam na 1 wolny termin, chciałam zdążyć przed okresem, żeby w razie czego zacząć stymulację od nowego cyklu, no ale zobaczymy na wizycie co i jak, jak to będzie wyglądało, podobno ma trwać 40 min. A siostra ma wizytę akurat dzisiaj, także też jeszcze nie wiem co dalej, czy też już dostanie leki.

reklama
nuna a ty masz wszystkie badania porobione ? jak dzwonilas do NOVUM to pielegniarka przedstawila tobie jak wizyta bedzie wygladala ? no 40 mmin to kawal czasu, bedziesz mogla na spokojnie opisac swoj problem, sama jedziesz czy z m
faro jeszcze nika przeniosla sie do Bociana
joasik czy ty przypadkiem dzis nie robisz bety ??? daj znac, koniecznie, tak na wszelki wypadek trzymam kciuki :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry