reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

parens rzeszów

faro faktycznie gniazd bocianowych mija się baaardzo dużo :)
pierwsze podejście więc staram się nie denerwować i zobaczymy co z tego wyjdzie chociaż dr Mr powiedział, że moje endometrium nie jest jednolite no ale...
anikola, czerwona oliwko Wam też powodzenia i oby którakolwiek i gdziekolwiek nowinę przekazała :-D
a przede wszystkim czekamy ... joasik spokoju i cierpliwości :tak:

reklama
hej Dziewczynki!! Nie odzywałam się chwilę, ale mam ostatnio mega ciężkie dni w pracy i na nic nie mam czasu..

Anikola przykro mi, że znowu ta cholerna cysta się pojawiła!! mam nadzieję, że szybko zniknie i w kwietniu zaczniesz stymulacje...skoro tak jestes uzależniona od hormonów to tym razem życzę Ci aby to były hormony ciążowe :)

Goyah super, że u Ciebie tak wszystko poszło szybciutko i już zaczynasz stymulację :) za miesiąc będziesz się nam chwaliła II kreseczkami :)

A ja nadal czekam na przeniesienie do nowej kliniki, może w tym tygodniu będzie coś wiadomo, oby!!!

Joasik a jak TY się czujesz???????

Straszna nuda u nas na forum.
Kobitki doktorek wizyte mi odwolal. Wkur....jestem ze szok. Podobno do końca tygodnia go nie będzie. A mial mi rozpisac leki do inseminacji. Zalamka na dodatek wszystko mi sie poprzestawialo i dostalam @ w 22dc. No i jeszcze kolezanka w spontanicznej ciąży jest ;-) a co u was ruszmy cos to forum. Wy nie macie wizyt w tym tygodniu?

Milena jak byłam na wizycie to coś właśnie słyszałam, że dr ma nie być. Joasik no właśnie co u Ciebie? kiedy testujesz?trzymam kciuki

czesc dziewczyny, no lekka nuda u nas, a to dlatego ze na razie nic sie nie dzieje
joasik daj znac jak sie czujesz, my wszystkie trzymamy kciuki za ciebie :tak:
milena zeby cyklu nie stracic to idz do slowika, ja pamietam ze tez mialam kiedys taka sytuacje tylko ze pani w rejestracji uprzedzila mnie ze dr m nie bedzie i ze moze mnie zapisac do dr s.
nuna a kiedy skladalas oswiadczenie w parens ze zmiana ? ty na warszawke uderzasz ?

milena no wlasnie taki pytanie zadalam pani w recepcji i ona mowila ze nie koniecznie decyzja nalezy do mnie, jak chce to dr m przeprowadzi, ja jednak zdecydowalam sie na dr m troche go znalam i jakos tak swobodniej sie przy nim czulam :-)o ile mozna czuc sie swobodnie przy takim zabiegu ;-)

witam wreszcie jakieś poruszenie ;-)
wiosnę mamy cieplutko się zrobiło miejmy nadzieję, że bociany przylecą :-D wszędzie i do joasik najwcześniej

reklama
Do góry