reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

parę słów o nas:)

tez dopiero znalazlam ten temat...wiec sie przedstawie, mam 24 lata jestem z Poznania, studiuje anglistyke z hispanistyka, na razie wakacje bo urlop dziekanski ale w pazdzierniku wracam zaocznie!! Nie pracuje, choc chcialabym znalezc cos dorywczego zeby zarobic na moje drobne potrzeby, mieszkamy z JAckiem u moich rodzcow a slub jeszcze przed nami ::) juz nie moge sie doczekac choc tez wiele obaw przede mna, Agatka jest nieplanowanym owocem milosci, znalismy sie dosc krotko ale pieknie sie wszystko ulozylo i stanowimy kochajaca sie rodzinke!!!

Pozdrawiam

reklama
Witajcie :)
Mam na imię Iwona, mieszkam w Warszawie. W czasie ciąży dość intensywnie was podczytywałam, kilka razy cosik napisałam, po urodzeniu zamilkłam. Chciałabym na nowo dołączyć do mam marcowych i mam nadzieję że jeszcze można...
Nasz synek Miłoszek urodził się 8 marca w dzień kobiet :) dokładnie o czasie :) poród również miałam ekspresowy, bo na izbie przyjęć byliśmy o 9.20 a 11.20 byliśmy już we trójkę :)
Mój ukochany ma na imię Dominik, znamy się 10 lat ale nie mamy ślubu, więc to też jeszcze przed nami, myślimy że może w przyszłym roku, ale jakoś nam się nie śpieszy choć muszę przyznać że mój TŻ mnie naciska ostatnio w tym temacie ::)
Coś o mnie mam 25 lat studiuję pedagogikę (teraz miałam dziekankę) i pracuję w dziale księgowym w dużej firmie ( teraz jestem na urlopie już wychowawczym, ale nie mam do czego wracać, bo otwarcie powiedziano mi że po tyg od powrotu dostanę wymówienie, bo dział jest do likwidacji :( )

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mam nadzieję że będziemy się mogły lepiej poznać :)

Witam, mam na imię Marlena. Właśnie zdecydowalam się na urlop wychowawczy. Zdaniem niektórych - szalony krok, biorąc pod uwagę kapryśny rynek pracy. Ale nic nie równa się dla mnie ze szczęściem na wyczekane maleństwo. I choć zapasów finansowych nie mamy, wierzę, że sobie poradzimy.

Witaj wśród nas Marlenka :) Na pewno dacie radę! Moim zdaniem dobra decyzja, też bym chciała na wychowawczy!

witajcie! coraz częściej zaglądam na bb i naprawde warto! ciesze się, że moge z wami być, jesteście nieocenionym źródłem informacji, oczywiście jest tu nie tylko pożytecznie, ale i przyjemnie... ;) musze tylko jeszce prześledzić pare tematów, żeby się "wdrożyć"...

witaj Marlenka ja tez z tych szalonych, bo też zawiesiłam karierę na kołku i jestem na wychowawczym ;)

juana uważaj bo bb działa jak narkotyk ;) ;D ;D ;D

Witaj Marlenka wśród nas i łukaszek też :)

co do narkotyku to chyba gorszy od kawy i papierosów te dwa pierwsze można rzucić a bb nie :):):)

reklama
A nas czeka przeprowadzka z Wrocławia do Tarnowa. Nie mam pojęcia, jak to przeżyję. Mam nadzieję, że szybko zorganizuję sobie jakiś internet i będę mogła cześciej z Wami poklikać. Narazie krążę między kartonami i myślę, jak nie zwariować.

Do góry