reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Paplanina

Troszkę z innej beczki. Wiem, że jesteście kobitkami z różnymi fajnymi pomysłami. Dlatego pytam o radę. Muszę kupić dwa prezenty: jeden na 50. Obchodzi niby Ciocia ale w sumie to chyba ktoś więcej niż tylko taka zwykła Ciocia. Jest moja chrzestną, siostrą mojej Mamy, która zmarła 2 miesiące temu, czyli jakby zastępczą Mamą. Dlatego chce coś fajnego nie w stylu perfum czy podobnych. Drugi prezent to 10 Rocznica Ślubu brata mojego męża. I też nie mamy pojęcia co zrobić. Dodam jeszcze tylko że czasu nie mamy za dużo, tylko tydzień :szok:.
Podrzućcie jakieś pomysły. Z góry dzięki.:-):-):-)

reklama
Ja juz jestem prawie miesiac w Polsce :tak:, mialam klopoty z Martusia okazalo sie ze byla lekko niedotleniona podczas porodu i ma asymetrie cialka wiec to dosc powazne ale aby bylo szybciej przyjechalam do polski zrobilam wszystkie potrzebne badania prywatnie i juz sie rehabilitujemy:-D, i wszystko jest na dobrej drodze do sukcesu wiec kamien z serca i troche wracam do zycia i do Was kochane ciocie z BB:-D

O kurcze juuust ale dałaś nam zadanie:eek:zupełnie nie ma pojecia, może cioci jakis obraz? albo zdjęcie waszej rodzinki powiekszone w ładnej ramce? nie wiem?a na rocznice ślubu to wogule nie wiem:-)nawet męża pytałam ale on też nie ma pomysłu

trzymam kciuki za Martusie :-)napewno wszystko bedzie dobrze:tak: usciskaj mala od ciotki z bb:laugh2:
juust faktycznie zadanie trudne zalezy co te osoby lubieja :dry:rocznica to cos wyjatkowego wiec dobrze by bylo zeby to cos o niej przypominalo...cholerka pustka w glowie nic jakos mi nie przychodzi na mysl
cioci to moze jakis bibelocik:dry:jak lubi ...

Kurcze tylko kilka dni mnie nie było a tu tyle do czytania :szok:
Witam Ewę już mnie korciło żeby do Ciebie zadzwonić, bo długo nie dawałaś znaku o sobie :-)
Buziaczki dla Lilci, wiem wiem spóźnione, ale zawsze jakieś no i oczywiście dla pozostałych półroczniaków, nie chcę kogoś pominąć.
Ciekawe co tam u Lucyann :confused:, wczoraj jej Remik skończył pół roczku.
A dziś półroczną solenizantką jest Hania Nineczki. STO LAT!!
Maju będzie dobrze, trzeba tylko czasu i dużo cierpliwości :tak:
juust po pierwsze witam i wszystkiego dobrego dla Tomcia z okazji wczorajszego święta!!!:tak::-), a po drugie hmmm, za wiele mi nie przychodzi do głowy ale na rocznicę ślubu i na okrągłe urodziny możesz zamówić grawerton z życzeniami i dedykacją od Ciebie, który będzie ładna pamiątką i można go powiesić sobie na ścianie czy postawić na meblach.
chodzi mi o coś takiego G R A W E R T O N - elegancki druk na metalu - producent "A`dal-bert"
Na allegro są aukcje gdzie rysują fajne portrety, bazą jest zdjęcie, ale na to chyba już czasu by nie starczyło.

Juust-ta grawerka, to chyba niezły pomysł od Doroty. A może dla tych rocznicowych nocka w hotelu ze śniadankiem (jeśli mają pociechy, to sobie przynajmniej odpoczną ;)
Maja-trzymaj się, grunt, że wiesz co z dzieckiem i możesz działać na korzyść.Nie ma to jak polscy lekarze...(naprawdę!)

po pierwsze dla:-):-):-) Haneczki:-):-):-) wszystkiego co najsłodsze.....
po drugie...Juust może dla cioci ufunduj dzienny pobyt w Spa /np złóż się z rodziną/ albo np jakiś masaż czy wizytę u kosmetyczki /maseczki i takie tam bajery/, albo karnet na basen /jeśli lubi pływać/ lub na ćwiczenia /jeśli lubi ćwiczyć, na solarkę itp.. fajne są takie prezenty, ja bym bardzo chciała dostać:-D
a na rocznicę...może opraw w jakąś ładną dużą ramę ich starą fotkę ze ślubu...

reklama
Dzięki bardzo za wszystkie podpowiedzi. Właściwie też was chciałam spytać czy cieszyłybyście się z jakiegoś np. kuponu na wizytę u kosmetyczki, masażyk itp. Chodzi mi o taka troszkę tańszą wersję SPA :-D:-D:-DBo my się właśnie zastanawiamy nad czymś takim dla cioci. A z tymi Rocznicowcami to już nie mam słów. Wszystko jest z nimi zakręcone:eek: Niby mieszkają w Gdańsku, szwagier pracuje w Warszawie, w weekendy są w Częstochowie. Więc w sumie własnego domu nie mają. Dzieci nie mają - teraz są w ciąży. Termin na listopad, zresztą dokładnie taki jak Tomka urodzinki :-). Pola 30 mnie i mojemu mężowi bardzo spodobał się pomysł tego hotelu, ale oni, kurcze, jeszcze nie mają od czego odpoczywać :no:. Także widzicie sprawa nie jest prosta. Ale nie poddajemy się od dziś nawet zaczęłam współpracę z Teściową pod kryptonimem "prezent" :-D. Może się uda coś wymyślić.

Do góry