reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Panie na Dukanie - czyli zaczynamy odchudzanie :D

reklama
Kwiatuszku - mój M. (pokazałam Mu fotki tych cudności) prosi o przepis i też się do Ciebie wprasza!! Mówi, że może nawet Katikową i Wronkę przywieźć:-D

robilam jeszcze pizze tradycyjna dla malzona i cieszyl sie bo jak nigdy cala prostokatna duza blache pizzy ma tylko dla siebie :)

Elvie
mozna cole zero nie wiem czym ona sie od light rozni ale gzies czytalam ze mozna cole zero lub pepsi light
a Ty sie szykujesz na nasza diete?

Mój M. jak będziemy już we Wrocławiu chce drugie podejście do diety Dukana zrobić to pewnie i ja się przy nim najem;-) choć tak schudłam ostatnio przez nerwy, że aż źle wyglądam, chociaż waga mi wciąż 61kg pokazuje, ale wszystkie spodnie lecą mi z tyłka.

Elvie, wyslij Ty tego swojego chlopa na badania, zanim zacznie diete. Nie dla wszystkich sie ona nadaje. To dieta eliminacyjna a nie 1000 czy 1500 kalorii.

A co do wagi, to jak mialam ten moment, ze waga nawet mi skoczyla, to i tak spodnie ze mnie spadaly. Dziwna sprawa z tym ciezarem. A teraz mam @ i jestem taka opuchnieta. Blee

reklama
moja dzisiejsza inspiracja na dni PP:
śledź curry
śledź matijas taki bez oleju tylko solony i w zalewie octowej
plucze go w wodzie nastepnie kroje na male kawalki
do tego duzo cebuli
jogurt naturalny i przyprawa curry
potem do lodowki na troche by sie "przegryzło"
i szamamy

jadlam to ostatnie dwa dni na kolacje

zastanawiam sie czy czasem nie od tego moja waga jest rano nieciekawa
pewnie dlatego ze słone na noc i zastój wody
cóz dzis nie jadlam takiej kolacji tylko po Bożemu serek wiejski ligh z tunczykiem
zobaczymy jak bedzie jutro
okres mam miec za tydzien
pewnie tez niedlugo zaczne puchnac
chyba ze mi sie przez ta diete przesunie
Zielona Ty na czas dostalas @?

Do góry