Rudson
Mamy październikowe 2007
a u nas sa Newborn, potem 1, a potem dopiero 2...ja mam tych newborn calkiem sporo....moze nie poweinnam tyle kupowac tylko te jedynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A był w takim szoku, bo wcześniej jakoś w szpitalu nie widział, bo torby były pochowane, a teraz na izbie przyjęć jak zobaczył z czym przychodzą ludzie do porodu to chciał wyciągnąć mega walizę którą pakuje jak wyjeżdża na narty Tak się uśmiałam z niego,że od razu mi się lepiej zrobiło
dziewczyny podpowiedzcie jeszcze co mam wziac??
dla siebie: podpaski, gacie, reczniki dwa, koszule, szlafrok i co jeszcze?
dla maluszka:komplety ubranek, pampersiory no i rozek cos jeszcze?
Joasiah - ja dla siebie wzięłam jeszcze kubek, sztućce, papier toaletowy, ręczniki papierowe, termometr, kapcie, klapki pod prysznic a dla dziecka oprócz tego co napisałaś to zabrałam jeszcze 3 pieluszki tetrowe, szczoteczkę do włosów, gaziki Leko i w sumie wsio
Padiqq - Wiem, że to śmieszne ale u nas w szpitalu musisz mieć swój własny termometr Niby papier toaletowy to też podstawa a jednak wiele szpitalów go wymaga ... Jak rok temy leżałam prawie dwa miesiące na patologii ciąży a potem jeszcze po poronieniu to za każdym razem musiałam mieć swój termometr bo jak ktoś nie miał to strasznie się krzywili i kazali obowiązkowo dowieźć