Ooo to super!A piersi bolą coraz bardziej śluz bardzo ładny się robi
reklama
U
użytkowniczka_e
Gość
Mam nadzieję ,że dwa dni i skok wystąpi. . Myślę , że objawy u ciebie to kwestia dniJa narazie nie odczuwam żadnych „dolegliwości”
Teraz to już wg się stresuje .. owulacyjne testy mega pozytywne, ciążowy negatywny.. zobaczymy co to będzie za te trzy dni nie wiem czy to możliwe że test za wcześnie zrobiony ale i tak musze na okres czekaćMam nadzieję ,że dwa dni i skok wystąpi. . Myślę , że objawy u ciebie to kwestia dni
Tez mam taką nadzieje trzymam kciukiMam nadzieję ,że dwa dni i skok wystąpi. . Myślę , że objawy u ciebie to kwestia dni
U
użytkowniczka_e
Gość
Może być , że za wcześnie jak nie przyjdzie w terminie zrób betę hcg z krwi da ci lepsza pewność trzymam kciuki i koniecznie daj znaćTeraz to już wg się stresuje .. owulacyjne testy mega pozytywne, ciążowy negatywny.. zobaczymy co to będzie za te trzy dni nie wiem czy to możliwe że test za wcześnie zrobiony ale i tak musze na okres czekać
reklama
Dam znaćMoże być , że za wcześnie jak nie przyjdzie w terminie zrób betę hcg z krwi da ci lepsza pewność trzymam kciuki i koniecznie daj znać