Mi został 1 test owulacyjny jak się dowiedziałam o obecnej ciąży. Słyszałam o tym że owu wychodzą w ciąży i z ciekawości zrobiłam bo i tak by był do wyrzucenia. Test przy becie w okolicy 500 wyszedł jak na zdjęciu także i u Ciebie jakaś nadzieja jest, trzymam kciuki
reklama
Ooo u mnie tak samo wychodząMi został 1 test owulacyjny jak się dowiedziałam o obecnej ciąży. Słyszałam o tym że owu wychodzą w ciąży i z ciekawości zrobiłam bo i tak by był do wyrzucenia. Test przy becie w okolicy 500 wyszedł jak na zdjęciu także i u Ciebie jakaś nadzieja jest, trzymam kciuki
Gratuluje ciąży
U
użytkowniczka_e
Gość
Poczekaj 3 dni wiem , że ciężko ale musisz wytrzymaćTest wyszedł negatywny
Ale do miesiączki mam jeszcze 3 dni.
Innego wyjścia nie maPoczekaj 3 dni wiem , że ciężko ale musisz wytrzymać
U
użytkowniczka_e
Gość
Ja to mam inną zagwostke, bo kreski na teście owulacyjnym wychodzą ciemniejsze od wczoraj a wcześniej były bardzo slabeee , a odjutra mialam brać duphaston, ale zadzownilam się z lekarka moja i mówiła żebym robiła je dalej i zobaczyła czy będzie skok i wzięła duphaston po owulacji 2 dni. Jak myślisz chyba za 2 dni powinien być? 1 z wczoraj rano drugi wieczór i 3 dziś o 10Innego wyjścia nie ma
Jeszcze negatywne ale już po mału ciemniejąJa to mam inną zagwostke, bo kreski na teście owulacyjnym wychodzą ciemniejsze od wczoraj a wcześniej były bardzo slabeee , a odjutra mialam brać duphaston, ale zadzownilam się z lekarka moja i mówiła żebym robiła je dalej i zobaczyła czy będzie skok i wzięła duphaston po owulacji 2 dni. Jak myślisz chyba za 2 dni powinien być? 1 z wczoraj rano drugi wieczór i 3 dziś o 10Zobacz załącznik 1503611
U
użytkowniczka_e
Gość
Tak wiem , że negatywny tylko myślę kiedy mógłby by skok z tych owulkow został mi jeden tylko z innych mam 4 sztuki i nie chce go przegapićJeszcze negatywne ale już po mału ciemnieją
U
użytkowniczka_e
Gość
A piersi bolą coraz bardziej śluz bardzo ładny się robi
reklama
Hmm wydaje mi się tak z dwa dniTak wiem , że negatywny tylko myślę kiedy mógłby by skok z tych owulkow został mi jeden tylko z innych mam 4 sztuki i nie chce go przegapić