K
Kropka.88
Gość
Czyli wczorajszy dobry, dzisiejszym bym sie nie sugerowała.Jak robiłam wczoraj taki sam test wyszedł też pozytywny już bez tych kropeczek dziwnych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wczorajszy dobry, dzisiejszym bym sie nie sugerowała.Jak robiłam wczoraj taki sam test wyszedł też pozytywny już bez tych kropeczek dziwnych.
Ja tez odliczam dni do testowania po zastrzyku ale jakies takie mam przeczucie ze nigdy sie nie udaStrach się bać co będzie. Ciągle mam w głowie to że to przez ten zastrzyk ale na tescie dwa dni temu tym o czułości 20 mlu nie było nic widać. Człowiek już szaleje, tylko myśli i nie wie co ma myśleć. Tak jak napisałas kochana powtórzę test za 48 godzin i wtedy będę główkować
Trzymam mocno kciuki zeby wyszły 2 kreskiTo są właśnie te testy facelle, kiedyś robiłam je na owulacja to też dziwne kropki były i jakieś paski zmazy. Powtórzę test ale kupię inny
Ja nie mialam uiu tylko owulacje stymulowana zastrzykami z purogenu a na pęknięcie zastrzyk z Ovitrelle, zastrzyk na pęknięcie mialam 16 majaPowiedz mi ile dni jesteś po IUI? I miałaś też zastrzyk?
Oooo czyli mozna powiedziec ze testujemy razemA więc tego samego dnia co ja, w niedzielę o 4 rano mąż mi zrobił zastrzyk a na drugi dzień ok 14 miałam IUI a wieczorem lekarz kazał poprawić
Wlansie sie tak zastanawiam kiedy powinnam, czy czekac do niedzieli (wtedy 14dni bedzie od zastrzyku) czy zrobic wcześniej. Strasznie sie boje zawieśćPewnie i możemy się wzajemnie wspierać Kiedy będziesz testować?
To czekanie najgorsze, moj maz na szczescie zachowuje zimna krew i sciaga mnie na ziemie jak trzebaRozumiem Cię jak najbardziej, sama miałam robić test w niedzielę a bete w poniedziałek ale mąż mnie tak nakręcał że zrobiłam niestety. Ja oczywiście podchodzę do tego na spokojnie on troszkę sobie narobił nadziei, ja nie chce bo nie chce się rozczarować. U mnie ciężko z tą beta bo pielęgniarki u mnie w przychodni to takie wredne zołzy, że łaskę robią jak ktoś chce zrobić badania. I trzeba czekać na wynik kilka dni roboczych. Kiedyś poszłam zrobić bete z krwi to jedna z tych bardzo mądrych pielęgniarek mówiła że zrobi mi bete z moczu myślałam że padnę.
Dokladnie milego dnia i dawaj znac jak tam postepy u CiebieZ kolei mój mąż jakby mógł to by już 4 dni po IUI kazał mi zrobić test niecierpliwy jest bardzo tak mu spieszno
No tak jeśli chodzi o te pielęgniarki to chyba nie skończyły żadnej dobrej szkoły i czasami wydaje mi się, że czują się tam jakby były za kare bardzo niemiłe i przemądrzale, za każdym razem aby zadzwonić i się zarejestrować to się czeka cały dzień aż łaskawie jakas Pani odbierze telefon dopijając kawę lub rozmawiając co kto jutro robi na obiad jestem bardzo wrogo do nich nastawiona.
Kochana nie bój się to i tak nie ucieknie w końcu musisz go zrobić, ja to się zawsze bałam za każdym razem jak się staraliśmy i nic i nic az w końcu dałam na luz, wiadomo przykro jest bardzo jak się nie udaje ale takie życie jedni mają lepiej inni gorzej. Jakoś trzeba z tym żyć i nie poddawać się
To bardzo dobry znak ze beta rosnie proponuje isc na betę z krwiA czy w 13 dniu od zastrzyku kreseczka na tescie powinna bledniec, dzisiaj zrobiłam test i kreska jest mocniejsza zdecydowanie niż z wczoraj.
Szkoda... pozostaje czekac w takim razieCzekam do poniedziałku bo u siebie niestety nie zrobię dzisiaj luxmed u nas dziś nie robi dopiero w poniedziałek niestety muszę czekać niecierpliwie