reklama
madzialenka1988
Fanka BB :)
ainhoa jaki ty masz fajny brzusio zuzieńka ma wspanialy domek ja tez bym chciala taki, 4 miesiac umnie a umnie ledwo ledwo co widac ale juz wciagnac sie nieda
december
Ainhoa piekny brzuszek, pozazdroscic
madzialenka1988
wklejajcie brzuszki mamuśki
wiecie co,czasami mi tak jakby bulgocze w brzuchu, i niewiem czy to jest z glodu czy nie. nawet jak sobie pojem to za chwile tak mam jakbym glodna byla
wiecie co,czasami mi tak jakby bulgocze w brzuchu, i niewiem czy to jest z glodu czy nie. nawet jak sobie pojem to za chwile tak mam jakbym glodna byla
Ainhoa
Mama Zuzi
Też tak miałamwklejajcie brzuszki mamuśki
Lolcia91, ja jak siedze to też mam taki trochę zdeformowany, ale chyba i tak widac, że mam Zuzę Ważę 95 kg (dopiero sobie zdałam z tego sprawę jak to napisałam...)
Ainhoa ale super brzuszek... i zazdroszczę tych wyblakniętych rozstępów.. u mnie są na etapie brązowienia a mam cały brzuch :/ piersi, ramiona, pupę, trochę na udach, trochę na łydkach , na pipie też mam
ale co tam , Iga mi wynagrodzi..
madzialenka1988 też super .. powoli rośnie
december a już nie wymyślaj.. pochwal się
a to mój z przed 2 dni bodajże
Zobacz załącznik 469988
a tu skala porównawcza
Zobacz załącznik 469988
a tu skala porównawcza
Ainhoa
Mama Zuzi
Ja tez mam pełno rozstępów, ale one są długo sprzed ciąży, one powstały w wyniku chudnięcia i przytycia, taki ot efekt yoyo) I własnie dlatego one już są białe, a nie różowe Ja już tak się do nich przyzwyczaiłam, a i temat taki, że nawet się nie wstydze) Wydają mi się normalne w ciąży, a nie smaruję się niczym, bo przy pierwszej ciązy kupiłam sobie krem na rozstępy, posmarowałam nim brzuszek i dzień później byłam na ostatnim USG, które wskazało, że dzień wcześniej serduszko dzidzi jeszcze biło...Ainhoa ale super brzuszek... i zazdroszczę tych wyblakniętych rozstępów.. u mnie są na etapie brązowienia a mam cały brzuch :/ piersi, ramiona, pupę, trochę na udach, trochę na łydkach , na pipie też mam
Zobacz załącznik 469988
a tu skala porównawcza
Zobacz załącznik 469989
Wydaje mi się, że ja mam większy brzuszek od Ciebie hehe
reklama
Podziel się: