reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza i ja zmieściłyśmy się w kadrze:)

DSCN2667.jpg DSCN2669.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
ainhoa:szok: jaki ty masz fajny brzusio:-D zuzieńka ma wspanialy domek:happy2: ja tez bym chciala taki, 4 miesiac umnie a umnie ledwo ledwo co widac ale juz wciagnac sie nieda:-D

Ainhoa- alee masz sliczny okrąglutki brzuszek :) od razu widać, ze mieszka w nim dzidzia ;) eh moze i mój taki bedzie ;D mój jak stoje to niby jest okrągly, ale jak usiąde to juz taki bardziej zdeformowany sie robi ;D

wklejajcie brzuszki mamuśki :-D

wiecie co,czasami mi tak jakby bulgocze w brzuchu, i niewiem czy to jest z glodu czy nie. nawet jak sobie pojem to za chwile tak mam jakbym glodna byla:eek:

wklejajcie brzuszki mamuśki :-D

wiecie co,czasami mi tak jakby bulgocze w brzuchu, i niewiem czy to jest z glodu czy nie. nawet jak sobie pojem to za chwile tak mam jakbym glodna byla:eek:
Też tak miałam:)

Lolcia91, ja jak siedze to też mam taki trochę zdeformowany, ale chyba i tak widac, że mam Zuzę:) Ważę 95 kg:) (dopiero sobie zdałam z tego sprawę jak to napisałam...)

Ainhoa ale super brzuszek... i zazdroszczę tych wyblakniętych rozstępów.. u mnie są na etapie brązowienia ;) a mam cały brzuch :/ piersi, ramiona, pupę, trochę na udach, trochę na łydkach , na pipie też mam :-D
ale co tam , Iga mi wynagrodzi.. ;)

madzialenka1988 też super .. powoli rośnie ;)
december a już nie wymyślaj.. pochwal się ;)

a to mój z przed 2 dni bodajże ;)
Zobacz załącznik 469988

a tu skala porównawcza ;)

11111.jpg

Ainhoa ale super brzuszek... i zazdroszczę tych wyblakniętych rozstępów.. u mnie są na etapie brązowienia ;) a mam cały brzuch :/ piersi, ramiona, pupę, trochę na udach, trochę na łydkach , na pipie też mam :-D
ale co tam , Iga mi wynagrodzi.. ;)

madzialenka1988 też super .. powoli rośnie ;)
december a już nie wymyślaj.. pochwal się ;)

a to mój z przed 2 dni bodajże ;)
Zobacz załącznik 469988

a tu skala porównawcza ;)

Zobacz załącznik 469989
Ja tez mam pełno rozstępów, ale one są długo sprzed ciąży, one powstały w wyniku chudnięcia i przytycia, taki ot efekt yoyo;)) I własnie dlatego one już są białe, a nie różowe:) Ja już tak się do nich przyzwyczaiłam, a i temat taki, że nawet się nie wstydze;)) Wydają mi się normalne w ciąży, a nie smaruję się niczym, bo przy pierwszej ciązy kupiłam sobie krem na rozstępy, posmarowałam nim brzuszek i dzień później byłam na ostatnim USG, które wskazało, że dzień wcześniej serduszko dzidzi jeszcze biło...

Wydaje mi się, że ja mam większy brzuszek od Ciebie hehe

reklama
raczej masz większy, choć mój na żywo jest trochę większy jak na zdjęciu, ale jednak wolałabym mieć mniejszy, większa swoboda :-D

Do góry