reklama
december
Fanka BB :)
a mi się zupełnie nie chce. Śmieję się, że gdyby gdzieś wymyślili takie tabsy z jakimś hormonem ciążowym, to palaczom łatwiej by było rzucić palenie
Ostatniego papierosa pamiętam wypaliłam na koncercie Behemota w Gdańsku, już mocno podejrzewając, że jestem w ciąży. Rano test wyszedł pozytywny D. się śmieje, że Nergal powinien zostać chrzestnym Borka
Ostatniego papierosa pamiętam wypaliłam na koncercie Behemota w Gdańsku, już mocno podejrzewając, że jestem w ciąży. Rano test wyszedł pozytywny D. się śmieje, że Nergal powinien zostać chrzestnym Borka
december
ainhoa - może mieszkanie z teściami to dobry argument żeby wrócić do pracy po macierzyńskim? Może masz w okolicy jakiś żłobek? Nianię?
Kurka, ja bym się strasznie bała zostać na wychowawczym. Nie mam absolutnie takiej mozliwości, chociaż pracodawca by pewnie nie kręcił nosem. Jedyne co to moja potrzeba pracy i bycia wśród ludzi (a współpracowników mam cudnych) a poza tym zawsze to kilka lat więcej doświadczenia zawodowego.
Trzymam kciuki, żeby Ci się poukładało.
Kurka, ja bym się strasznie bała zostać na wychowawczym. Nie mam absolutnie takiej mozliwości, chociaż pracodawca by pewnie nie kręcił nosem. Jedyne co to moja potrzeba pracy i bycia wśród ludzi (a współpracowników mam cudnych) a poza tym zawsze to kilka lat więcej doświadczenia zawodowego.
Trzymam kciuki, żeby Ci się poukładało.
Ainhoa
Mama Zuzi
Niestety teściowie mieszkają 50 km od miejsca pracy, musiałabym dziennie dojeżdżać autem 100 km + żłobek, więc to jest kompletnie nie opłacalne, bo zarabiam nie całe 1800 zł;/ A auto mam na benzynę... Mogłabym czegoś poszukać jak już się do nich wprowadzę, ale to dopiero po macierzyńskim.
madzialenka1988
dziewczynki moze wrzucilibysmy zdj naszych brzuszkow?? ciekawe jak wam rosna brzuszki:-)
dzewelajna
oo.. chętnie popatrzę :-)
a nóż widelec się w końcu napatrzę
a nóż widelec się w końcu napatrzę
Ainhoa
Mama Zuzi
Przykro mi, nie mieści się w kadrze..dziewczynki moze wrzucilibysmy zdj naszych brzuszkow?? ciekawe jak wam rosna brzuszki:-)
madzialenka1988
reklama
december
fajny brzucholek będziesz ładnie widziała, jak się powieksza Ja mam - jak to kiedys jedna dziewczyna tu ładnie porównała hehe - śpiwór przewiązany sznurkiem czyli solidne odcięcie na wysokości pepka. Wczoraj mi znajoma na ulicy powiedziała, że nie widać, żebym była w ciąży - a ja za 2 tyg rodzę
Podziel się: