weronkazzz
tulęTolę
ja jeszcze do praacy chodze normalnie, to juz w ogole nie wiadomo, gdzie to ucieka! a jeszcze nic nie przygotowane, lozeczko, wyprawka, nic!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdążysz ja teżwszystkiego jeszcze nie mam, bo muszę się finansowo miesięcznie rozkładać kupować po trochu... co prawda została mi już "drobnica" , ale np. łóżeczko niezłożone, wóżek (używany) nie wyprany...ja jeszcze do praacy chodze normalnie, to juz w ogole nie wiadomo, gdzie to ucieka! a jeszcze nic nie przygotowane, lozeczko, wyprawka, nic!
Niech dzidziulka sobie siedzi jeszcze w brzuchu do terminu, ale już nie mogę doczekać się tej "lekkości" choć to za dużo powiedziane, bo i tak zostanie mi dużo dużo kg do gubienia... ale ostatanio na szkole rodzenia nam mówiły położne, że jak wody odchodzą to takie fajne uczucie, bo brzuch robi się mięciutki i jest lżej, a po porodzie to dziewczyny prawie latają bo wydaje im się że są takie lekkie... pomarzyć można
ja już też czekam na pozbycie się tego balastu - dziwnie brzmi, wiem, ale obciążenie ogromne. Z rozrzewnieniem wspominam moją 'lekkość' przed ciążą..hehe..
Mam 17kg na plusie i chce mi się płakać
A z okazji porodu za 3 tyg nie mam ani torby spakowanej ani nawet TORBY fizycznie samej torby nie mam Dziś mój najwspanialszy mężczyzna pod słońcem NA KOLANACH wyszorował całe mieszkanie za co jestem mu dozgonnie wdzięczna. Gdybym ja coś miała na podłodze na kolanach robić to bym tam została do porodu....
panowie nasi powinni torby pakować? żeby się nas w największym amoku nie pytać, jak wrzeszczymy: daj mi te cholerną gumkę do włosów - a gdzie kochanie ją spakowałaś? hehe
to może tego najwspanialszego w torbę wrób