dzewelajna
Fanka BB :)
następny czopek do kompletu ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam doscwłasnie dzwoniła połozna zle wyszły wyniki z glukozy ,bede musiała do diabetologa chodzic najprawdopodobniej cukrzyca ciazowa nigdy wczesniej nie miałam kłopotów z cukrem .......kur......... ile jeszcze niespodzianek na mnie czeka ,poryczałam sie nie mam juz siły.......
Fajna sprawa, bardzo podoba mi się pomysł... :-)ja obliczałam ile wyniosą mnie chrzciny i z okrojoną liczbą najblizszych gosci wyjdzie nam za przyjecie ok 1600zl ciekawe ile dla ksiedza teraz siedaje za chrzestDziewczyny, ja i mój jesteśmy przed ślubem i teraz wyszło na to, że żeby wyprawić Zuzi chrzest trzeba będzie wynająć lokal, mi się to zbytnio nie podoba no i wpadliśmy na to, żeby wziąc ślub i ochrzcić Zuzię na jednej mszy.
Kochana, ale pierdzieli z górki... fakt że żadna nie jest z nas lekkiej wagi, ale że stół nie wytrzyma bez przsedady... chyba że w tym szpitalu mają taki sprzęt do d... ale w to też nie wierzę, po prostu lekarz jakiś nie halo delikatnie mówiąc. Weź pomyśl nad zmianą placówki, bo naprawdę przebywając z takimi ludzmi naprawdę może się wszystkiego odechcieć.... ja pierdzielę, dalej nie mogę uwierzyć że coś takiego powiedział i to do kobiety w zaawansowanej ciąży... palant normalniewracam ze szpitala. Nikt mnie tak nidgy nie upokorzył. KAzali napisac oswiadczenie, że zostałam poinformowana o możliwości uszkodzenia sprzętu medycznego przez moją masę. Lekarz twierdzi, że w całym kraju nie ma dla mnie stołu operacyjnego. Szok i wstyd. Nienawidzę siebie.
Fajnie, może się namyśli szkrab w końcu opuścić domek chyba mu się podoba w mamusiowym brzuchu:-) wybaczcie że ja jakoś w 3 postach... jakoś mi nie wyszło to co w zamyśle miałam...Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu
Az mnie zatkalo, nie skomentuje...
Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu
Wszystkie S zaliczone. Tylko podlogi na kolanach nie bylo jutro rano mam sie stawic na badanie i aplikacje zelu na zmiekczenie szyjki i juz zostawia mnie w szpitalu, na niedziele rano zaplanowana kroplowka z oxy. Moze po tym zelu jutro pojdzie, przed oxy.... Fajnie by bylo wycelowac w polski dzien matki tej oxy sie boje
Nie dołuj się kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatania :* cukrzyca ciążowa to nie wyrok, może te wyniki nie są takie drastyczne i skończy się na mierzeniu cukru i zmianie diety, co na dłuższą metę może okazać się całkiem w porządku bo nie przytyjesz za wiele