reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mam dosc
no.gif
własnie dzwoniła połozna zle wyszły wyniki z glukozy ,bede musiała do diabetologa chodzic najprawdopodobniej cukrzyca ciazowa nigdy wczesniej nie miałam kłopotów z cukrem .......kur......... ile jeszcze niespodzianek na mnie czeka ,poryczałam sie nie mam juz siły.......

współczuję.....:-( Ja mialam po wyniki jechać w tym tyg., ale nie chce wiedzieć, i tak mam wizytę dopiero w środę to się dowiem co jest grane, a tak to bym się tylko denerwowała, gdyby mi cukrzyca wyszła...

Mam dosc
no.gif
własnie dzwoniła połozna zle wyszły wyniki z glukozy ,bede musiała do diabetologa chodzic najprawdopodobniej cukrzyca ciazowa nigdy wczesniej nie miałam kłopotów z cukrem .......kur......... ile jeszcze niespodzianek na mnie czeka ,poryczałam sie nie mam juz siły.......

Nie dołuj się kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatania :* cukrzyca ciążowa to nie wyrok, może te wyniki nie są takie drastyczne i skończy się na mierzeniu cukru i zmianie diety, co na dłuższą metę może okazać się całkiem w porządku bo nie przytyjesz za wiele :-D

Dziewczyny, ja i mój jesteśmy przed ślubem i teraz wyszło na to, że żeby wyprawić Zuzi chrzest trzeba będzie wynająć lokal, mi się to zbytnio nie podoba no i wpadliśmy na to, żeby wziąc ślub i ochrzcić Zuzię na jednej mszy.
Fajna sprawa, bardzo podoba mi się pomysł... :-)ja obliczałam ile wyniosą mnie chrzciny i z okrojoną liczbą najblizszych gosci wyjdzie nam za przyjecie ok 1600zl:crazy: ciekawe ile dla ksiedza teraz siedaje za chrzest:rofl2:

wracam ze szpitala. Nikt mnie tak nidgy nie upokorzył. KAzali napisac oswiadczenie, że zostałam poinformowana o możliwości uszkodzenia sprzętu medycznego przez moją masę. Lekarz twierdzi, że w całym kraju nie ma dla mnie stołu operacyjnego. Szok i wstyd. Nienawidzę siebie.
Kochana, ale pierdzieli z górki... fakt że żadna nie jest z nas lekkiej wagi, ale że stół nie wytrzyma bez przsedady... chyba że w tym szpitalu mają taki sprzęt do d... ale w to też nie wierzę, po prostu lekarz jakiś nie halo delikatnie mówiąc. Weź pomyśl nad zmianą placówki, bo naprawdę przebywając z takimi ludzmi naprawdę może się wszystkiego odechcieć.... ja pierdzielę, dalej nie mogę uwierzyć że coś takiego powiedział i to do kobiety w zaawansowanej ciąży... palant normalnie:growl:
Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu :)
Fajnie, może się namyśli szkrab w końcu opuścić domek:-D chyba mu się podoba w mamusiowym brzuchu:-) wybaczcie że ja jakoś w 3 postach... jakoś mi nie wyszło to co w zamyśle miałam...

Az mnie zatkalo, nie skomentuje...

Daje tylko znac, ze jestem w dwupaku. Wynegocjowac sie udalo przesuniecie wywolywania na niedziele, wiec maly ma dodatkowe 2dni na decyzje o wyjsciu :)

a sposób 3 x S wyprobowany? spacer, sklep, seks? to dobrze działa, znajomi z kolei wywołali córeczkę... tańcząc ;) trzymam kciuki nieustająco :)

december
- parówy i wazony w tym szpitalu! życzę im paskudnych hemoroidów i brzydkich wnucząt!

fasolka - wszystko się ułoży, jestem pewna, a zdrowa dieta to chociaż jeden plus i każdej by się przydała... ale rozumiem, że Cię dobiło. trzymaj się, przytulasy!

Wszystkie S zaliczone. Tylko podlogi na kolanach nie bylo :p jutro rano mam sie stawic na badanie i aplikacje zelu na zmiekczenie szyjki i juz zostawia mnie w szpitalu, na niedziele rano zaplanowana kroplowka z oxy. Moze po tym zelu jutro pojdzie, przed oxy.... Fajnie by bylo wycelowac w polski dzien matki :) tej oxy sie boje :(

Wszystkie S zaliczone. Tylko podlogi na kolanach nie bylo :p jutro rano mam sie stawic na badanie i aplikacje zelu na zmiekczenie szyjki i juz zostawia mnie w szpitalu, na niedziele rano zaplanowana kroplowka z oxy. Moze po tym zelu jutro pojdzie, przed oxy.... Fajnie by bylo wycelowac w polski dzien matki :) tej oxy sie boje :(

nie martw się, oxy ma pomóc Ci zobaczyć się z Twoim dzieciem, jak się nie da inaczej to dawaj z tą oxy i pomysl, jak cudownie będzie po wszystkim dziobaka przytulić :) a moze zel pomoze, to ja teraz kciuki za zel: &&&&&& :)

p.s. a podłogi mozna tez i podobno wieszanie firanek pomaga ;)

reklama
Nie dołuj się kochana, nie Ty pierwsza i nie ostatania :* cukrzyca ciążowa to nie wyrok, może te wyniki nie są takie drastyczne i skończy się na mierzeniu cukru i zmianie diety, co na dłuższą metę może okazać się całkiem w porządku bo nie przytyjesz za wiele :-D

Emnaai ja przytyc jeszcze nie przytyłam cały czas mam wage na minusie choc to juz 25 tyd:-p ,ale zdrowa dieta nie zaszkodzi oby na niej sie skonczylo:sorry2:

Do góry