asia333podlasie
Fanka BB :)
Od kiedy zaczynasz starania ? Który masz DC?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Od kiedy zaczynasz starania ? Który masz DC?
Oczywiście masz rację, mam takie myśli pewnie dlatego, że moje znajome kilka lat starsze co prawda są już babciami wszystkie swoje dzieci urodziły przed 30stką.No coś Ty już o wnukach ? Jeszcze będziesz miała na to dużo czasu, przestań na razie ciesz się z tego, że masz małe dzieci i jesteś jeszcze młoda kobieta. Czas strasznie szybko mija i musimy doceniać to co mamy w danej chwili.
Choroby były i są, wydaje mi się że nie zawsze mamy na wszystko wpływ, ale jeśli można zapobiec jakiejkolwiek to jak najbardziej Ja jutro połówkowe, zaczynam się denerwować, mam nadzieję że będzie dobrze No i ruchy nieśmiałe ale zaczynam czuć. Tak się cieszę Dowiedziałam się dzisiaj, że jeśli w 18 tc nie czuć ruchów to nie ma powodów do niepokoju i po 24 tc dopiero mierzy się ruchy dziecka.Starania w toku zobaczymy co z tego wyjdzie, sporo teraz.czytam o chorobie SMA u dzieci i zastanawiam się nad zrobieniem badania na nosicielstwo genu sn1 aby wykluczyć te chorobę u dziecka. Trochę to kosztuje co prawda ale ostatnio coraz więcej się o tym słyszy, nie wiem czy jest to po prostu bardziej nagłaśniane czy coraz więcej dzieci na to choruje. Najbardziej boję się właśnie jakiś chorób u dziecka.
Hej kochana ciesz się że udało się zajść w ciążę ja też jestem na podobnym etapie 9t3d jak się czujesz napisz coś o sobie ile masz lat skąd jesteś ja zachodząc w ciążę z synem też zaczynałam z wagą 105kgWitam dziewczyny.. Jak dobrze było Was znaleźć, gdy w internecie ciężko znaleźć cokolwiek pokrzepiającego na temat ciąży u otyłych.. A na innych forach jedyne co można przeczytać to lincz, że wieloryby nie powinny zachodzić w ciążę...
Jestem w 9 tc i ważę 106 kg od 10 lat mam zdiagnozowane pcos.. Do tej pory nie wiem jak to się stało ze jestem w ciąży ponieważ w moim życiu były już epizody ze nie miałam miesiączki nawet rok. Jestem pełna obaw.. Nie potrafię się w ogóle tym cieszyć bo mam jakieś dziwne poczucie winy przez moją wagę.. Do tego w tamtym tyg miałam robiona krzywa cukrową i wyszla mi cukrzyca.. Czuje tak przerażający lęk...
A jesteś na diecie byłaś z tym u lekarza? Masz już dzieci?Mam 27 lat i 6/7 tc ciąży sporo wymiotowałam teraz czuje się naprawdę bardzo dobrze.. martwi mnie cukrzyca dziś cukier na czczo 120
To moja pierwsza ciąża.. Wizytę u Diabetologa mam w poniedziałekA jesteś na diecie byłaś z tym u lekarza? Masz już dzieci?
Ja problemów z cukrem nie miałam w ciąży miałam z ciśnieniem są grupy o cukrzycy w ciąży może tam popytaj co jedzą itd będziesz musiała być na diecie dobrze że już w poniedziałek masz lekarza. Gratuluję pierwszej ciąży ja jestem po poronieniu mam syna 3 letniego teraz 3 ciąża mam nadzieję że szczęśliwa. Byłaś już na wizycie u ginekologa? Z jakiego jesteś województwa?To moja pierwsza ciąża.. Wizytę u Diabetologa mam w poniedziałek