cześć dziewczyny chciała bym dołaczyć do was ,a wiec mam otyłośc dosyć spora no bo ważę 114kg przy wzroscie 166 ,mam już jedno dziecko córeczkę która ma 5 lat ,no i teraz zamarzyło mi się kolejne dziecko ,ale coś nie wychodzi staram się od dobrych 8-9 miesięcy i nic z tego , mam 37 lat więc wiek też te szansę mi zmniejsza ,pozatym nieregularność cykli mnie dobija ,ostatnio było nawet znosnie bo co okolo 35 dni ,ale chcialam sobie polepszyć zaczełam zarzywać inofem i teraz czekam już ponad 50 dzień ,nie wiem czy miał na to wpływ , czytałam już was troszkę ,ale jakoś brakowalo mi odwagi ,ale naprawdę cieszę się że to forum jest ,bo nie oszukujmy się większość kobiet chcąć ,bądż zachodzac w ciażę jest wagi normalnej lub lekkiej nadwagi ,tu jest mi osobiscie dużo swobodniej ,wiem że otylość w ciaży nie jest dobra ,ale ja z wagą zmagam się całe swoje życie i co udalo i się osiagnąć super wagę zaraz potem efekt jo jo i nie to że żre jak świnia ,fakt może nie jem tak zdrowo jak powinnam , w każdym badz razie chcę być kolejny raz w ciaży