reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Paula super wieści:) Mój też był miednicowo i się obrócił chyba w 34.tc ;)
Agunia masz talent Dziewczyno!!! Ja bym nie dała rady! Mają chłopaki super mamę:* Moje wypieki są mniej spektakularne[emoji23]

1516907864-9bd42e797b3de069-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale na pewno równie pyszne :)

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

reklama
Piękne te Wasze wypieki. Ja upiec upiekę bo lubię, ale nie potrafię ozdobić. Chociaż nigdy nie próbowałam:-) :) ale chciałabym się nauczyć robić ozdoby z masy cukrowej. Może jak będę miała więcej wolnego czasu. No i też chce nauczyc się piec makaroniki, podobno wcale nie jest to takie proste.

Jestem na środę umowiona do chirurga, zobaczymy czy będzie kazał wycinać pecherzyk czy się wstrzymać. Muszę też podejść do pracy i rozplanowac sobie zaległy urlop wypoczynkowy zaraz po macierzyńskim. Tylko nie wiem jak to zrobić bo jeszcze nic nie zarezerwowalismy na wakacje. Tam gdzie dzwonilam to już nie mają terminów. Ehhh. Pewnie zostanie nam jakiś pensjonat a chciałam domek8-)

reklama
Ależ on szybko rośnie! Słodziaczek:*
Kasia daj znać jak zabierzesz się za makaroniki. Też słyszałam że zrobienie ich jest trudne.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry