reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Agunia śliczne te buciki. Bardzo mi się podobają.

Mimo Twój Filipek ma takie przenikliwe spojrzenie. Coś w tych oczkach jest :)

Zuza pewnie że dam znać jak się odwaze. Muszę najpierw sobie wszystko kupić do tych makaronikow.

Colorado a wiesz że myślałam żeby pojechać nad morze przed sezonem. Chce uniknąć tłumów, no ale my mamy całą Polskę do przejechania więc w tym roku odpada. Ale w przyszłym, kto wie:). Najlepsze jest to że na te wakacje mieliśmy jechać we 3 rodziny, ale jak przyszło co do czego to zostaliśmy tylko my. Może jakby nam wcześniej dali znać to byśmy znaleźli jakiś domek A tak to cienko.
Myślimy jeszcze o wypadzie na Węgry w przyszłym roku bo mamy bliżej niż nad nasze morze:).
Mieszkanie z rodzicami nie jest takie złe (sama na razie z nimi mieszkam) ale pod warunkiem że ma się wszystko oddzielnie. Wiadomo rodzicom idzie do starości i będę się robić coraz bardziej upierdliwi;) więc fajnie by było mieć kawałek swojego zacisza. Względy ekonomiczne też za mieszkaniem z rodzicami przemawiają.

reklama
Edysiek, czekaj czekaj z tymi spinkami, może mi będziesz niedługo polecać [emoji16]

Też lubię piec, jednak u mnie z manualnymi zdolnościami jest problem, i jak trzeba ładnie biszkopt przekroić, posmarować masą, ozdobić, no to gotowa katastrofa [emoji23] a mąż też mi mówi, że woli moje, nawet jak nie wyjdzie. Kupne wszystkie są masakrycznie słodkie te ciasta [emoji32]

Edysiek, Kasia, no właśnie u rodziców nie ma perspektyw na przerobienie na dwa osobne domy. Tzn oczywiście w sferze teoretycznej wszystko jest możliwe, a w praktycznej to koszty byłyby zabójcze :) zresztą, mogliby się jeszcze poczuć urażeni...
Ale prędzej czy później pewnie tam wylądujemy. Póki co muszę być dzielna [emoji16]

Kasia, co do morza to serio polecam, jest genialnie wtedy :) w zeszłym roku byliśmy nawet pod koniec maja [emoji16] bo na początku czerwca byliśmy zaproszeni na ślub i trzeba było wszystko pogodzić :)

My się nigdy z nikim nie możemy ugadać na wakacje, nikt nie chce w czerwcu [emoji22]

Nagini, ale Balaton nie szumi [emoji1] co do pogody to faktycznie jest loteria. Ale odkąd jeździmy przed sezonem to zwykle z 10 dni pobytu tylko 2 mamy brzydkiej pogody :) więc jak na nasze warunki to statystyki dobre. Tym bardziej, że jak w lipcu lub sierpniu byliśmy nad morzem, to wtedy pogoda faktycznie tragiczna :)
No i przed sezonem jest tańszy nie tylko nocleg, ale w sklepach też taniej :)
Dojazd mamy dobry, bo ze śląska to 6-7h jedziemy w rejon kaszub i mierzei helskiej :) a Ty z jakich okolic ile jedziesz na Balaton? :) Muszę w google sprawdzić, ile od nas jest [emoji1]

8une3e3kck8m6mea.png

Dziękuję :) Co do tortów wszystkie śliczne najważniejsze ile sercach w nie wkładamy i uśmiech naszych pociech :)
Mimi ale ten czas leci rośnie jak na drożdżach :) U mnie też tak i jeden i drugi .Teraz Michaś wchodzi w 86/92 .
A ja miałam się pochwalić jak coś z Alliexpres dojdzie więc się chwalę :D Równe dwa tygodnie szło Hehe cieszę się jak małe dziecko Zobacz załącznik 836922
Jakie fajne butki [emoji3]

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

My co roku pod namiot. Młoda miała trochę ponad rok jak już spała w namiocie.
Chcieliśmy kupić kemping ale na razie kupiliśmy samochód to musi poczekać.

zem3ha00c8ymi2vu.png

l22nio4pq4aihh5l.png

reklama
Colorado witaj:) Dobry pomysł,też myślimy jechać w czerwcu:)
Mimi i znowu się zgadzamy;) Ja też wolę wygodę;) Pod namiot się nie nadaję. Jaki kolorek robisz? Semilac czy inne?Ja przedwoczoraj zdjęłam ale nie mam czasu zrobić. Wieczorem jestem wypompowana.
Edysiek i Nagini podziwiam za spanie pod namiotem. Mi przeszkadzają robale,brr...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry