reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny :*Kasia jeszcze nic nie wiem mam problem z Michasiem żeby z kimś został bo tylko mama i mama nawet z mężem nie zostanie zresztą jego ciągle nie ma...
Colorado ja w wieku 21lat już z tej piersi miałam wycinane coś i był to nowotwór niezlośliwy.
Kattaya jest troszkę lepiej ale ból nie przechodzi 3nospy forte i pyralgin i jakoś daje radę.
Mimi ja mam Brite już ze 4lata i bym nie zamieniła na inny filtr.
Ja brałam mama dha a ruchy koło 16-17tygodnia czułam.
Zuza wszystkiego najlepszego dla Dominisia :* Oj wiem coś na temat minecrafta dwa lata temu musiałam tort zrobić Ciekawe jaki mnie w tym roku czeka .
Co do mieszkania w bloku dwa lata temu na czas remontu wynajelismy mieszkanie i czułam się jak w klatce to nie dla mnie takie życie.
Colorado ja w wieku 21lat już z tej piersi miałam wycinane coś i był to nowotwór niezlośliwy.
Kattaya jest troszkę lepiej ale ból nie przechodzi 3nospy forte i pyralgin i jakoś daje radę.
Mimi ja mam Brite już ze 4lata i bym nie zamieniła na inny filtr.
Ja brałam mama dha a ruchy koło 16-17tygodnia czułam.
Zuza wszystkiego najlepszego dla Dominisia :* Oj wiem coś na temat minecrafta dwa lata temu musiałam tort zrobić Ciekawe jaki mnie w tym roku czeka .
Załączniki
Zuza87
Dziękuję Wam :*
Edysiek ja lubię tylko "zabijacze czasu" jak Candy Crush
Mimi Kuba w Minecraft'cie buduje domy,markety ... A ja nie mam pojęcia co jeszcze można w niej robić. Dla mnie ważne jest żeby nie było przemocy
Agunia, WOW! To Twoje dzieło?Ja też piekę torty urodzinowe ale wykańczam kupnym opłatkiem Jej,to musisz być przerażona. Trzymam kciuki za Ciebie mocno:*
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Edysiek ja lubię tylko "zabijacze czasu" jak Candy Crush
Mimi Kuba w Minecraft'cie buduje domy,markety ... A ja nie mam pojęcia co jeszcze można w niej robić. Dla mnie ważne jest żeby nie było przemocy
Agunia, WOW! To Twoje dzieło?Ja też piekę torty urodzinowe ale wykańczam kupnym opłatkiem Jej,to musisz być przerażona. Trzymam kciuki za Ciebie mocno:*
Paula1207
My już po wizycie. Antosia jest dalej Antosią [emoji4] ma całe 639g. Ułożona podczas badania miednicowo, ale mam nadzieję, że się obrócić.
Na jednym zdjęciu jest profil i nosek z górną wargą. Na drugim twarz i nosek między rączkami założonymi w piąstki [emoji4] a podczas badania pokazywała tacie język [emoji16]
Na jednym zdjęciu jest profil i nosek z górną wargą. Na drugim twarz i nosek między rączkami założonymi w piąstki [emoji4] a podczas badania pokazywała tacie język [emoji16]
agunia50002
Zuza raz mówił o czołgu a raz o wyścigówce raz chciał kota więc będzie co robić A to mój pierwszy tort na 7urodziny
Na ósme był samolot na 9kuzynka zrobiła ale bez wow na 10 minecraft a w zeszłym roku m@m .Dla Michasia też już mam upatrzony tort jaki zrobię
Załączniki
Zuza87
Paula super wieści Mój też był miednicowo i się obrócił chyba w 34.tc
Agunia masz talent Dziewczyno!!! Ja bym nie dała rady! Mają chłopaki super mamę:* Moje wypieki są mniej spektakularne[emoji23]
Agunia masz talent Dziewczyno!!! Ja bym nie dała rady! Mają chłopaki super mamę:* Moje wypieki są mniej spektakularne[emoji23]
Mimi2330
Super [emoji3]My już po wizycie. Antosia jest dalej Antosią [emoji4] ma całe 639g. Ułożona podczas badania miednicowo, ale mam nadzieję, że się obrócić.
reklama
Mimi2330
Niezły!Zuza raz mówił o czołgu a raz o wyścigówce raz chciał kota więc będzie co robić [emoji14] A to mój pierwszy tort na 7urodziny Zobacz załącznik 836815 Na ósme był samolot na 9kuzynka zrobiła ale bez wow na 10 minecraft a w zeszłym roku m@m .Dla Michasia też już mam upatrzony tort jaki zrobię
Podziel się: