reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dzień dobry! My właśnie jesteśmy po śniadanku. Zaraz ruszamy do sklepu na szybkie zakupy, a potem do dziadków na obiadek :) Wiecie co tak sobie myślę, czy jednak owulacja mi się nie przesunęła i czy w tym cyklu są jakieś szanse. Jak wiecie mąż pracuje za granicą więc temat jest utrudniony bo nie zawsze jest wtedy kiedy akurat są te dni... Myślałam, że może tym razem akurat się trafi idealnie ale coś wydaje mi się, że przesunęła mi się owulacja bo ciągle czuję jakiś ból w podbrzuszu jak na owulację... ehhh no nic trzeba będzie czekać jeszcze z 10 dni. Na nic się nie nastawiam. Tłumaczę sobie, że jak się uda to super, a jak nie to mogę trochę schudnąć hehehe

reklama
Może kup testy owulacyjne

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Kasia, jak korzystasz z apki na telefon to musisz na przeglądarce na telefonie wejść na stronę, gdzie generuje się suwaczki, zaprojektuj suwaczka, wygeneruj kod, skopiuj go i potem w ustawieniach aplikacji, w zakładce "sygnatura" wybierz "własna sygnatura" (czy coś w ten deseń) i tam wklej ten kod :)

Jo, ale marzenie z takim spaniem dzieciątka! :)

Mrulandka, trzymam kciuki, żeby ktoś dołączył do mnie :D fakt, jak mąż wyjeżdżający, to pewnie problematyczne jest zgranie się... Ale musi się udać :)

8une3e3kboxodwaq.png

Kattaya dziękuję że napisałaś że Twoja Lila też się budzi. Bo jak czytałam o śnie dzieci Jo i Mimi to pomyślałam że ja mam zepsuty egzemplarz:-) :). Tak czy siak, i tak Wam zazdroszczę tych spokojnych nocy:)

Kattaya ślicznotka :)
Kasia pocieszę Cię ja od jakiś 3tygodni mam problem z Michasiem a ostatnio to już sam siebie przechodzi dziś jak przez całą noc spałam 2godziny to wszystko....ciagle się budzi poplakuje, jęczy,kreci się...brzuszek ma miękki jeść nie chce, bo mleko to może z20ml za całą noc zje... Już nie wiem co robić bo chodzę jak zombi...dzis mąż wrócił i już dziś ma kolejny wyjazd...nic tylko sobie w łeb strzelić...w dzień nie potrafię spać zresztą przed świętami i chrzcinami jest dużo do zrobienia.
Mrulandka znam ten ból jak mąż wyjeżdża u nas raz na weekend przyleciał i się udało a w sumie z wyliczeń nie powinno :p
Mimi Jo zazdroszczę tych przespanych nocy.

Na lutówkach dziewczyny pisały, ze mnóstwo dzieci "psuje" się ze snem po 6 miesiącach. U nas się to sprawdzilo, wcześniej lepiej spała niz teraz. najpierw myślałam, ze się budzi bo głodna. Urosła a nadal na wieczór je tyle mleka co i wcześniej, bez kaszki, ale to nie to bo parę razy dalam jej kaszke łyżeczką na wieczór ( z łyzeczki zje, z butli nie chce).

Agunia, mrulandka, jest jeden plus z takich rozstań z mężem. Przynajmniej wiecie, kiedy dokładnie do poczęcia doszło :D my wyrabialiśmy normę zalecaną, codziennie lub co dwa, i nie wiem kiedy się zadziało :D

8une3e3kboxodwaq.png

reklama
Do góry