reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny ja tylko na moment. W Kauflandzie jest promocja na pielucho-majtki Pampers pants 52szt. rozm.4 za 37,99zł

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Super meble. Zamawialas gdzieś przez Internet?
Dziękuję :) zamawiałam przez allegro.

Ka. jak wróci to nadrobicie, oby akurat wypadły odpowiednie dni ;)

Paula póki co nic nie kupujesz :)? Ja pierwsze bodziaki kupiłam jak byłam w 12+2, a później już lawinowo. Oczywiście neutralne kolory. A po połówkowych badaniach kolor.

Paula póki co nic nie kupujesz :)? Ja pierwsze bodziaki kupiłam jak byłam w 12+2, a później już lawinowo. Oczywiście neutralne kolory. A po połówkowych badaniach kolor.
Wrzucilabys mi link na priv?

f2wl2n0a5jm4l1ng.png

Dziewczyny ja tylko na moment. W Kauflandzie jest promocja na pielucho-majtki Pampers pants 52szt. rozm.4 za 37,99zł

Dzięki Zuza, to dobra cena. W Rossmann są 4 pampersy pieluchomajtki za 39.99 jak ktoś nie ma po drodze kauflandu.
Mój jeszcze wciąż jedzie na dzień w pampersach 3, ale ostatnio kupiłem na allegro w oficjalnym sklepie pampersy 4 pieluchy za 99zl- 174sztuki i wysyłka kurierska DPD jest free. Na noc dajemy więc teraz 4, bo śpi długo i na brzuszku więc czasem 3 już nie mieściła :) . Młody wrócił do spania od 21-22 do 5-6 rano.
Zamówiłam też pampersy 4 sleep nad Play , wychodzą taniej niż normalne i cena była piękna bo 110zl za 200sztuk. Dziś Mąż odbierze z paczkomatu to będziemy testować.
Ja lubię promocje :);)

Szafirek śliczne meble! I ta naklejka słodka:*
Paula i Szafirek jak się czujecie?
Jo, no to masz zapasy:) My na codzień używany Dada extra soft,też jeszcze rozm.3 ale już niedługo;) Są bardzo fajne,miękkie,dobrze chłoną,nie uczulają. Pampersy kupiłam bo były w promocji(też uwielbiam;) ) i na noc pod pajaca fajniejsze są te pieluchomajtki bo lepiej"trzymają się" brzuszka.

Ja póki co kupiłam w promocji Pampers Premium Care 1 -88sztuk i ostatnio Pampers Premium Care 2- 80 sztuk. Później na Dadę chce przejść.
Zuza, dziękuję lepiej. Nie chcę zapeszać, ale nie wymiotuję już 4 dzień i zgagi nie mam od 2 haha. Sukces :D. Niestety waga rośnie. Dziś rano zobaczyłam 101,5.. ale mam nadzieję że to tylko woda bo spuchłam..

Szafirek bardzo się cieszę że lepiej się czujesz:* Może końcówka będzie dla Ciebie łatwiejsza:* Ja bardzo sobie chwalę pieluszki Dada,te extra soft są o tyle fajniesze że są mięciutkie:) Na początek też miałam pampki. A synuś dokazuje?:) To napewno woda.Nie zadręczaj się wagą,po porodzie spadnie conajmniej 10kg:)

reklama

Na razie mam kołderkę i poduszkę, chociaż to na takie większe dziecko i worek ubranek dla dziewczynki r. 62, ale to dostałam

oar8csqvnqc16ryj.png

Do góry