Ka.2606
Fanka BB :)
Tak mi dietetyk powiedziała. Waga duża, ale wzrost mały1500 to mało przy naszej wadze
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mi dietetyk powiedziała. Waga duża, ale wzrost mały1500 to mało przy naszej wadze
Wylicz sobie sama na potreningu.plTak mi dietetyk powiedziała. Waga duża, ale wzrost mały
SchudlabysNo mi też pokazuje prawie 1800 ale mam wrażenie, że jedząc tyle w życiu bym nie schudła...
Ohh to są piękne chwile kiedy przekazuje się takie wiadomości fajnie, że to przed TobąCo do wypieków, to ja dzisiaj zrobiłam tort czekoladowy, żeby jutro jak będziemy informować rodziców i teściów była jakaś osłoda
Ja też trochę się boję, że moje dzieci będą otyłe.. Bardzo nie chce dla nich takiej przyszłości..Ja właśnie się obawiam że jak się urodzi duże dziecko ze będzie grube A ja mam schize na tym punkcie. Nie chce żeby dzieciaki były postury mojej....