reklama
Colorado1989
Fanka BB :)
Ka, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]
Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]
Paula1207
Zgadza się [emoji4] czuję się ogólnie dobrze, jedynie co, to mdłości dają o sobie znać...Mimi, śliczne te komplety.
Paula, to jutro ważny dzień a jak się czujesz ogólnie?
Do mnie dotarla moja książka o IO i nie mogę odłożyć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ka.2606
Daj znać jak się udało spotkanieZgadza się [emoji4] czuję się ogólnie dobrze, jedynie co, to mdłości dają o sobie znać...
Ka.2606
Tak, super książkaKa, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]
A liczysz sobie jakoś kaloryczność? Może jesz za mało i organizm się buntuje? Jak się jest długo na diecie, to te 1500 raczej powinno być. U mnie jak narazie -2 kg od kiedy zaczęłam znów dietę na poważnie, czyli w 2 tygodnie
olenka201
Mimi tak duzy chlopczyk byl i nadal kest teraz ma 3 lata i waxy 23 kg choc nie wygląda bo jest ubity.
Zosie badalo kilku lekarzy bo u nas kilka przyjmuje bo nasz glowny jest na urlopie naukowym bo robi specjalizacje.
Oskrzela ma czyste lekarz mowi ze antybiotyk nie potrzebny .Ona zachowuje sie w miare normalnie ale teraz gorne jedynki jej wychodza to troche marudzi.
Aaa ka rodzilam naturalnie ale szybko i sprawnie szlo ..dobrze ze ty po swoich przezyciach masz zapewniona cesarke.
Paula mdlosci to dobry znak ciazy choc mnie ominely to innym wspolczuje bo wiem ze to moze uprzykrzyc zycie.
Zosie badalo kilku lekarzy bo u nas kilka przyjmuje bo nasz glowny jest na urlopie naukowym bo robi specjalizacje.
Oskrzela ma czyste lekarz mowi ze antybiotyk nie potrzebny .Ona zachowuje sie w miare normalnie ale teraz gorne jedynki jej wychodza to troche marudzi.
Aaa ka rodzilam naturalnie ale szybko i sprawnie szlo ..dobrze ze ty po swoich przezyciach masz zapewniona cesarke.
Paula mdlosci to dobry znak ciazy choc mnie ominely to innym wspolczuje bo wiem ze to moze uprzykrzyc zycie.
olenka201
Mimi2330
A liczylas kalorycznie ile wychodzą Twoje posiłki?Ka, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]
Mimi2330
1500 to mało przy naszej wadzeTak, super książka
A liczysz sobie jakoś kaloryczność? Może jesz za mało i organizm się buntuje? Jak się jest długo na diecie, to te 1500 raczej powinno być. U mnie jak narazie -2 kg od kiedy zaczęłam znów dietę na poważnie, czyli w 2 tygodnie
reklama
Mimi2330
Duży jak na 3lata ale gruby nie jest. Nie widać po nim tych 23kgTo moj synek ciuchy na 110 cm nosimy.
Mój ma 4.5 i teraz waży 20kg
Ja właśnie się obawiam że jak się urodzi duże dziecko ze będzie grube A ja mam schize na tym punkcie. Nie chce żeby dzieciaki były postury mojej....
Podziel się: