reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Mimi, śliczne te komplety.

Paula, to jutro ważny dzień :) a jak się czujesz ogólnie?

Do mnie dotarla moja książka o IO i nie mogę odłożyć :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ka, też masz tą Dominiki Musiałowskiej? [emoji4]

Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, śliczne te komplety.

Paula, to jutro ważny dzień :) a jak się czujesz ogólnie?

Do mnie dotarla moja książka o IO i nie mogę odłożyć :)

Zgadza się [emoji4] czuję się ogólnie dobrze, jedynie co, to mdłości dają o sobie znać...

oar8csqv0ui6juo3.png

Mi dziś jeszcze przyszła ta o jedzeniu z niskim IG. Nie powiem, przepisy fajne na 1 rzut oka. Nie ogarniam tylko tego, że tam proponują jeść większe porcje i ogólnie więcej, niż jem teraz (a nie głodzę się jakoś szczególnie), a waga mi ciągle stoi [emoji44]

Tak, super książka :)
A liczysz sobie jakoś kaloryczność? Może jesz za mało i organizm się buntuje? Jak się jest długo na diecie, to te 1500 raczej powinno być. U mnie jak narazie -2 kg od kiedy zaczęłam znów dietę na poważnie, czyli w 2 tygodnie :)

Mimi tak duzy chlopczyk byl i nadal kest teraz ma 3 lata i waxy 23 kg choc nie wygląda bo jest ubity.
Zosie badalo kilku lekarzy bo u nas kilka przyjmuje bo nasz glowny jest na urlopie naukowym bo robi specjalizacje.
Oskrzela ma czyste lekarz mowi ze antybiotyk nie potrzebny .Ona zachowuje sie w miare normalnie ale teraz gorne jedynki jej wychodza to troche marudzi.
Aaa ka rodzilam naturalnie ale szybko i sprawnie szlo ..dobrze ze ty po swoich przezyciach masz zapewniona cesarke.
Paula mdlosci to dobry znak ciazy choc mnie ominely to innym wspolczuje bo wiem ze to moze uprzykrzyc zycie.

A liczylas kalorycznie ile wychodzą Twoje posiłki?

hchy43r8h8l5x99d.png

Tak, super książka :)
A liczysz sobie jakoś kaloryczność? Może jesz za mało i organizm się buntuje? Jak się jest długo na diecie, to te 1500 raczej powinno być. U mnie jak narazie -2 kg od kiedy zaczęłam znów dietę na poważnie, czyli w 2 tygodnie :)

1500 to mało przy naszej wadze

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry