reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Cukier po śniadaniu 128 więc utrzymuje się na poziomie jak wcześniej

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Mimi gratuluję wizyty. Kawał synka nosisz w brzuchu:). Czyli skierowania na cc nie dostalas jeszcze?

Jk może spróbuj psikac sobie tą ranę octaniseptem. Mnie pomagało. A jak przychodzi do Ciebie położna to nie sprawdza krocza? U mnie za każdym razem patrzyła. Może ona coś Ci poradzi.

Aha, co do wypieków to często korzystam z moje wypieki, aplikacji smaker, mytaste, przepisy.pl. Teraz planuje nauczyć się piec makaroniki, bo niby wcale nie są takie proste, a chciałabym je upiec na roczek Filipa
Położna jeszcze u mnie nie była. Czekam na wizyte. Mam nadzieje ze w przyszły czwartek przyjdzie. Mała będzie miała 3.5 tyg więc akurat.
Mimi to cukry ladne;) ja też muszę wrócić do regularnego jedzenia i mierzenia. Bo ostatnio śniadanie jem o 12 a obiad o 19 i tyle mojego. Ale nie przystawilam się na tryb z dzieckiem...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk, tu jest dobre miejsce do wyżalenia się, a wyżalenie zawsze pomaga [emoji4] mam nadzieję, że zapomnisz o przykrościach, lekarze często nie popisują się empatią i profesjonalizmem

Mimi, to super, że masz już cc zaklepaną, komfort psychiczny też jest ważny [emoji4] co do ciasta to polecam Link do: Moje Wypieki | Sernik chałwowy robiłam go na urodziny mojego taty, bo jest chałwomaniakiem, i wyszedł pyszny! Robiłam w okrągłej blasze o średnicy ok. 23-24cm [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Mimi, jeszcze odnośnie książki, tej o IO, to muszę powiedzieć, że jest super! Powoli zaczyna mi się wszystko układać w logiczną całość, czemu się tak źle czułam i czemu takie, a nie inne problemy miałam. Zdecydowanie godna polecenia. Aż żałuję, że nie mam więcej czasu na lekturę [emoji4]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Colorado dzięki za opinię. Na pewno kupię ta książkę, tylko kiedy ja znajdę czas na czytanie.... [emoji4]

Jk89 u mnie była tylko raz położna taka z ośrodka. Nic mi nie oglądała :D

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry