reklama
Położna jeszcze u mnie nie była. Czekam na wizyte. Mam nadzieje ze w przyszły czwartek przyjdzie. Mała będzie miała 3.5 tyg więc akurat.Mimi gratuluję wizyty. Kawał synka nosisz w brzuchu. Czyli skierowania na cc nie dostalas jeszcze?
Jk może spróbuj psikac sobie tą ranę octaniseptem. Mnie pomagało. A jak przychodzi do Ciebie położna to nie sprawdza krocza? U mnie za każdym razem patrzyła. Może ona coś Ci poradzi.
Aha, co do wypieków to często korzystam z moje wypieki, aplikacji smaker, mytaste, przepisy.pl. Teraz planuje nauczyć się piec makaroniki, bo niby wcale nie są takie proste, a chciałabym je upiec na roczek Filipa
Mimi to cukry ladne ja też muszę wrócić do regularnego jedzenia i mierzenia. Bo ostatnio śniadanie jem o 12 a obiad o 19 i tyle mojego. Ale nie przystawilam się na tryb z dzieckiem...
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Colorado1989
Fanka BB :)
Jk, tu jest dobre miejsce do wyżalenia się, a wyżalenie zawsze pomaga [emoji4] mam nadzieję, że zapomnisz o przykrościach, lekarze często nie popisują się empatią i profesjonalizmem
Mimi, to super, że masz już cc zaklepaną, komfort psychiczny też jest ważny [emoji4] co do ciasta to polecam Link do: Moje Wypieki | Sernik chałwowy robiłam go na urodziny mojego taty, bo jest chałwomaniakiem, i wyszedł pyszny! Robiłam w okrągłej blasze o średnicy ok. 23-24cm [emoji4]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi, to super, że masz już cc zaklepaną, komfort psychiczny też jest ważny [emoji4] co do ciasta to polecam Link do: Moje Wypieki | Sernik chałwowy robiłam go na urodziny mojego taty, bo jest chałwomaniakiem, i wyszedł pyszny! Robiłam w okrągłej blasze o średnicy ok. 23-24cm [emoji4]
Colorado1989
Mimi, jeszcze odnośnie książki, tej o IO, to muszę powiedzieć, że jest super! Powoli zaczyna mi się wszystko układać w logiczną całość, czemu się tak źle czułam i czemu takie, a nie inne problemy miałam. Zdecydowanie godna polecenia. Aż żałuję, że nie mam więcej czasu na lekturę [emoji4]
Szafirek90
Link do: SwaddleMe, otulacz, etap 1, 2 szt.
Dziewczyny, czy któraś z Was używa/ używała otulacza? Macie jakieś opinie?
Mimi2330
Ja na początek mam rożek. A potem mam coś w podobie tego otulacza.Link do: SwaddleMe, otulacz, etap 1, 2 szt.
Paula1207
Śliczne [emoji4]Takie komplety zamówiłam dla moich chłopaków
Jutro maja być wysłane[emoji4]
reklama
Podziel się: