reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi to spróbuj zamrozić to co można. Ja mrozilam mięso i później miałam do bigosu. Na pewno ciężko jest się opanować, no ale skosztować nie zaszkodzi;).

reklama
Mimi to spróbuj zamrozić to co można. Ja mrozilam mięso i później miałam do bigosu. Na pewno ciężko jest się opanować, no ale skosztować nie zaszkodzi;).
Już część pomrozona :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Posiada.... Ale ja mam wózek po starszym synu i tamten już się nie nadaje. Zresztą tamten był baaardzo cieniutki, taka mini pianka

hchy43r8h8l5x99d.png

To prawda z tym brakiem czasu.Nie wyrabiam się z niczym i dla nie daje rady odpisywać choć czytam Was jak tylko mam czas:*
Jk gratulacje:* Będzie dobrze ale pierwsze tygodnie będą napewno bolesne:( Jak malutka się miewa?
Mimi ale szałowy makijaż!Ślicznie wyglądasz:* Widziałam zdjęcia na fb,jesteście z siostrą bardzo podobne:*
Oleńka ale Zośka urosła.Ale jej się włoski wytarły:o Nie poznalam jej;) Pamiętam jak wstawiałaś jej fotki z burzą czarnych włosów:)
Kasia i Kattaya będę się Was radziła za kilka miesięcy w kwestii rozszerzania diety malucha bo już nic nie pamiętam...;)
U nas się dzieje;) Dominiś wczoraj skończył 2 miesiące,jak ten czas szybko leci...Miałam kryzys laktacyjny i dokarmiam małego mm.A ponad to od kilku dni nie podoba mu się na spacerach i muszę wracać biegiem bo tak krzyczy...Jego niosę a pusty wózek pcham.Mam nadzieję że to tylko skok rozwojowy i nie zostanie mu tak.Poza tym jest cudowny:) Śmieje się i gaworzy:)
Buziaki dla Was:*

To prawda z tym brakiem czasu.Nie wyrabiam się z niczym i dla nie daje rady odpisywać choć czytam Was jak tylko mam czas:*
Jk gratulacje:* Będzie dobrze ale pierwsze tygodnie będą napewno bolesne:( Jak malutka się miewa?
Mimi ale szałowy makijaż!Ślicznie wyglądasz:* Widziałam zdjęcia na fb,jesteście z siostrą bardzo podobne:*
Oleńka ale Zośka urosła.Ale jej się włoski wytarły:o Nie poznalam jej;) Pamiętam jak wstawiałaś jej fotki z burzą czarnych włosów:)
Kasia i Kattaya będę się Was radziła za kilka miesięcy w kwestii rozszerzania diety malucha bo już nic nie pamiętam...;)
U nas się dzieje;) Dominiś wczoraj skończył 2 miesiące,jak ten czas szybko leci...Miałam kryzys laktacyhny i dokarmiam
Chciałabym być jeszcze taka chuda jak ona [emoji2][emoji2][emoji2]

Jak ten czas leci. Młody dopiero co się urodził [emoji4] A na jakie mleko się zdecydowalas?

hchy43r8h8l5x99d.png

Bebiprima z Lidla.Jest na nim nspisane że jest polecany jako wspomaganie podczas karmienia piersią.Podaję mu na noc,czasem w ciągu dnia ale mniejszą ilość.

Zuza jak ten czas szybko leci. Wydaje się jakbyś wczoraj rodziła Dominisia. Wszystkiego najlepszego dla mamy i synka z okazji dwumiesiecznicy:). A sprawie diety pomogę najbardziej jak umiem. Trochę eksperymentuje na Filipie ale chyba nie ma matce tego że złe ;).
Spacery nasze wyglądają podobnie. Filip dba o dobrą formę matki i też wraca ze spaceru na rękach. I wcale nie chodzi o to że mu niewygodnie w wózku, on po prostu ćwiczy bicepsy matki;). Taki mój osobisty trener personalny i co najważniejsze darmowy:).

Mimi fajny ten materac. Pewnie też bym się zdecydowała jakbym miała rodzić w listopadzie. Zawsze małemu będzie trochę cieplej w tyłeczek:). Jestem na tak:)

Słońce wyszło i żyć się chce:)

reklama
Hej mamusie, Zuza ale ten czas przelecial... 2 miesiace :O Niesamowite :)

Ja planowalam na zime wyciac karimate albo ta folie na szybe samochodowa i dac pod materacyk, ktory jest w wozku. Jednak na pewno bedzie to jakas izolacja bo tam bardzo duzo tych otworow wentylacyjnych a szkoda mi inwestowac w materacyki gdy tak na prawde pouzywamy to max 6 miesiecy :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry