reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

A tu ja z poprawin
1506279607-aaaaaa.jpeg
1506279624-aaaaaa.jpeg

Dziś rozpoczęliśmy 33tc [emoji178]

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
JK, tak mi przykro :( ale najważniejsze, że maleństwo już jest z Wami. Odpoczywaj kochana.

Mimi, powiem Ci, że Ty bardzo zgrbnie wyglądasz. Masz chyba o sobie dużo gorsze mniemanie niż jest naprawdę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

JK, tak mi przykro :( ale najważniejsze, że maleństwo już jest z Wami. Odpoczywaj kochana.

Mimi, powiem Ci, że Ty bardzo zgrbnie wyglądasz. Masz chyba o sobie dużo gorsze mniemanie niż jest naprawdę :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co może się tak wydawać bo jestem dość proporcjonalna. Po prostu wszystko jest w jednakowym stopniu grube hehe [emoji38][emoji38][emoji38]
No i mi sie wydaje ze nieraz na zdjęciach jakos lepiej wygladam niz w rzeczywistosci

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi slicznie wygladasz i brzuszek i spory .
Jk gratulacje i sily bol przejdzie waxne ze z dzidzia juz ok i ze juz jest na swiecie.
Xbum gratulacje synek przeslodki.
U nas nie ciekawie Zosia goraczkuje i ma katar zeby wychodza a ona strasznie to przechodzi niestety placze , marudzi, spc nie idzie . Nic nam nie pomaga juz chyba wszystko wyprobowalismy. Jutro idziemy do lekarza.
Ja jestem na diecie tzn ograniczam sie nie jem i nie pije slodkiego.Caly czas karmie ale u mnie to nie pomaga.
Przepraszam ze nie odniosę sie to reszty ale nie pamietam co chcialam napisać. Czytam was na bierzaco ale juz sil na odpisanie brakuje.
1506288841-aaaaaa.jpeg
pozdrawiamy

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jk89 biedna Ty... :( Grunt, ze to juz za Wami i teraz oby hormony zadzialaly i usunely z Twojej pamieci choc czesc tych zlych wspomnien...

Paula1207 ja kupuje na allegro z bonprixa za smieszne pieniądze. Te rozmiary duze sa bardzo tanie, po 10-15zl za jeansy ciazowe. Poszukaj, wszystko nowe, z metkami :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Jk serdeczne gratulacje:) Trzymaj sie, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie.

Mimi bardzo ładnie wygladałas:)

Olenka śliczna córeczka:) I duzo zdrówka życze. U nas tez walka z katarem. Powodzenia w diecie:)

Paula ja to głownie w legginsach ganiałam, ale wiem, ze dziewczyny w C&A kupowały.

Jk gratuluję :) dzieciątko Ci wszystko wynagrodzi i zapomnisz o bólu.

Oleńka jaka Twoja córa już duża i jakie piękne ma włoski :) Cudowne zdjęcie. Ile macie już tygodni? Oby te ząbki szybko wyszły.

U nas na katar pomagała maść majerankowa i krople inhalol-to płyn do sporządzania inhalacji parowej. Dawałam 3 krople na płatek kosmetyczny i kladlam w pokoju. To połączenie fajnie udraznialo nosek. Łączę się z Wami w bólu katarowym. My już prawie się pożegnaliśmy z katarem.

Paula ja też ubrania kupowałam na allegro i na ciuchlandzie.

reklama
Do góry