reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jk Ty nie panikujesz tylko jesteś czujna, a to dwie różne rzeczy.

Dziewczyny spokojnie, waga po ciąży szybko leci, co prawda nie od razu do tego co było przed ciążą ale kilka ładnych kg zniknie w okresie połogu. Ciążę skończyłam z wagą 106 kg, a po 2 miesiącach po porodzie ważyłam 94 kg. Bez diety. Teraz ważę 86 kg i faktycznie te 8 kg było ciężko zrzucić, ale to raczej przez moją słabą wolę. No i od dwóch czy nawet trzech tygodni waga stoi w miejscu mimo że sobie nie krzywduje. Może jeszcze wyjdą te kg kiedy nie trzymałam diety. Oby nie. A może to ten cynamon cejloński mi pomaga, sama nie wiem.

reklama
jk trzymam kciuki żeby się ładnie rozwinęło i żebyś już miała maluszka przy sobie :)

Kasia świetnie Ci idzie :) karmisz piersią? Ponoć jak się karmi to szybko kg spadają. Chociaż chyba wiele zależy bo znam osoby, które przybierały pomimo karmienia piersią i trzymania w miarę zdrowej diety.

Kasia i Ty narzekasz na swój wygląd.... ah waga marzenie jak dla mnie hehe [emoji4]
Ja mialam nadzieję ze po porodzie zobaczę dwucyfrowke ale nie zapowiada się.... :/ no chyba, ze teraz mocno się ogarnę i nic już nie przytyje. Ale to raczej niemożliwe

hchy43r8h8l5x99d.png

Już wszyscy postawieni w pogotowiu. Oby do poniedziałku wytrzymała żebym miała to skierowanie.
Ja bardzo bym chciała karmić piersią... zobaczymy

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Wow Kasia, więc jesteś dowodem na to że i bez karmienia się da :)
Ja mam nadzieję, że po ciąży też uda mi się wrócić do jakiegoś w miarę normalnego wyglądu i moje dziecko nie będzie się za mnie wstydzić..

reklama
Agunia też nie karmi i pięknie chudnie [emoji4]

Ja to się boję że nawet jak by się udało schudnąć do ok 80kg to ze wszystko zacznie mi wisieć [emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]

Jk89 ale dobrze ze wszyscy wiedzą że może się zacząć w każdej chwili.
Może weź sobie nospe żeby przetrwać do poniedziałku

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry