reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dopiero weszłam dzisiaj na forum, a tu proszę:)
Zuza kciuki zaciśniete, raportuj w mire mozliwości.

Mimi widze, że idziesz w róz;) Ja cały czas myślę, ze dziewczynka.
Sprawdz jeszcze w kalendarzu chinskim i zrób test z sody. Mi oba wyszły na dziewczynkę i mam dziewczynkę:)

reklama
Ja chiński swój też sprawdzałam, chociaż nie wierzę w takie rzeczy :p wychodzi dziewczynka. A czytacie może mame ginekolog? Według jakieś teorii, która nie jest medycznie potwierdzona, płeć można odczytać już na samym początku. W zależności od tego po której stronie jest kosmówka. Według mojego pierwszego USG też wychodzi dziewczynka :p

Wydaje mi sie, ze Zuza juz tuli maluszka [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t1d

Oj daj jej boze zeby juz tulila a nie przezywala katusze. :)
Mi z chinskiego wychodził syn takze sie nie sprawdzilo. Tak samo ta meyoda Ramseya ale tu mozna bylo sie ponylic bo zarodek centralnie na środku ulokowany byl.

Dziewczyny pochwalę się i tu - nasz córka Lila przyszła na świat przez cc 21.07. Waga 3620, 54 cm :)
Trzymam kciuki za oczekujące! :)

Lekarz, który mnie badał przed wypisem powiedział, że mam bardzo ładny szew i mam zgubić oponkę bo mu będzie żal, że tak ładnie zrobione i zaniedbane :D heh, zobaczymy czy go nie zawiodę :p Ogółem to 4 dni po porodzie jest 7 kg mniej. Jeszcze z 4 razy tyle i będzie super :D

Mi z chińskiego wychodzi corka a ma byc syn [emoji4]
Po kosmowce sie sprawdziło , ze syn , po wyniku bety tak samo [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
30t1d

Dziewczyny pochwalę się i tu - nasz córka Lila przyszła na świat przez cc 21.07. Waga 3620, 54 cm :)
Trzymam kciuki za oczekujące! :)

Lekarz, który mnie badał przed wypisem powiedział, że mam bardzo ładny szew i mam zgubić oponkę bo mu będzie żal, że tak ładnie zrobione i zaniedbane :D heh, zobaczymy czy go nie zawiodę [emoji14] Ogółem to 4 dni po porodzie jest 7 kg mniej. Jeszcze z 4 razy tyle i będzie super :D
Super gratulacje ! [emoji3]
W ktorym tc bylo cięcie?

30t1d

reklama
Ja nie robiłam żadnych wróżb nigdy, ale mi się córka śniła od momentu, kiedy zdecydowaliśmy się na dziecko. I się podobno sprawdziło, ale na 100% się potwierdzi, jak się urodzi :D

Tak bym chciała już przeczytać dobre wieści od Zuzy...

Ze mną jest coś nie tak. Zajezdzam się codziennymi spacerami, sprzątaniem i gotowaniem, ciężko zapieprzam po kilka godzin ciągiem mimo, że jestem naprawdę wykończona, obolala, a brzuch mało nie wybuchnie. Nie mogę przestać, nie umiem usiąść i odpoczywać. Ciągle muszę coś robić. Masakra jakaś. A po takim dniu potem padam na pysk i mam nadzieję, że nie zacznę rodzic przed świtem, żebym chociaż zdążyła odpocząć. Potem się budzę i zaczynam od nowa. W końcu naprawdę zacznę rodzic i będę taka wykończona, że nie dam rady :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry