reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dopiero weszłam dzisiaj na forum, a tu proszę:)
Zuza kciuki zaciśniete, raportuj w mire mozliwości.

Mimi widze, że idziesz w róz;) Ja cały czas myślę, ze dziewczynka.
Sprawdz jeszcze w kalendarzu chinskim i zrób test z sody. Mi oba wyszły na dziewczynkę i mam dziewczynkę:)

reklama
Ja chiński swój też sprawdzałam, chociaż nie wierzę w takie rzeczy :p wychodzi dziewczynka. A czytacie może mame ginekolog? Według jakieś teorii, która nie jest medycznie potwierdzona, płeć można odczytać już na samym początku. W zależności od tego po której stronie jest kosmówka. Według mojego pierwszego USG też wychodzi dziewczynka :p

Wydaje mi sie, ze Zuza juz tuli maluszka [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 31tc [emoji594]
30t1d

Oj daj jej boze zeby juz tulila a nie przezywala katusze. :)
Mi z chinskiego wychodził syn takze sie nie sprawdzilo. Tak samo ta meyoda Ramseya ale tu mozna bylo sie ponylic bo zarodek centralnie na środku ulokowany byl.

Dziewczyny pochwalę się i tu - nasz córka Lila przyszła na świat przez cc 21.07. Waga 3620, 54 cm :)
Trzymam kciuki za oczekujące! :)

Lekarz, który mnie badał przed wypisem powiedział, że mam bardzo ładny szew i mam zgubić oponkę bo mu będzie żal, że tak ładnie zrobione i zaniedbane :D heh, zobaczymy czy go nie zawiodę :p Ogółem to 4 dni po porodzie jest 7 kg mniej. Jeszcze z 4 razy tyle i będzie super :D

Mi z chińskiego wychodzi corka a ma byc syn [emoji4]
Po kosmowce sie sprawdziło , ze syn , po wyniku bety tak samo [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
30t1d

Dziewczyny pochwalę się i tu - nasz córka Lila przyszła na świat przez cc 21.07. Waga 3620, 54 cm :)
Trzymam kciuki za oczekujące! :)

Lekarz, który mnie badał przed wypisem powiedział, że mam bardzo ładny szew i mam zgubić oponkę bo mu będzie żal, że tak ładnie zrobione i zaniedbane :D heh, zobaczymy czy go nie zawiodę [emoji14] Ogółem to 4 dni po porodzie jest 7 kg mniej. Jeszcze z 4 razy tyle i będzie super :D
Super gratulacje ! [emoji3]
W ktorym tc bylo cięcie?

30t1d

reklama
Ja nie robiłam żadnych wróżb nigdy, ale mi się córka śniła od momentu, kiedy zdecydowaliśmy się na dziecko. I się podobno sprawdziło, ale na 100% się potwierdzi, jak się urodzi :D

Tak bym chciała już przeczytać dobre wieści od Zuzy...

Ze mną jest coś nie tak. Zajezdzam się codziennymi spacerami, sprzątaniem i gotowaniem, ciężko zapieprzam po kilka godzin ciągiem mimo, że jestem naprawdę wykończona, obolala, a brzuch mało nie wybuchnie. Nie mogę przestać, nie umiem usiąść i odpoczywać. Ciągle muszę coś robić. Masakra jakaś. A po takim dniu potem padam na pysk i mam nadzieję, że nie zacznę rodzic przed świtem, żebym chociaż zdążyła odpocząć. Potem się budzę i zaczynam od nowa. W końcu naprawdę zacznę rodzic i będę taka wykończona, że nie dam rady :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry