reklama
Teraz polecają lateks i taki kupiłam, potem odesłałam bo okazał się, że moż być za gruby do monitora oddechu, i kupiłam piankę, ale z trochę droższych. Kokos i gryka niby nie bo się robale legną. Ale moja póki co to mało śpi w łózeczku, więcej w wózku. I do wózka też sobie dokupiłam inny niż był, bo wydawał mi sie za twardy i bałam sie o główke, bo miałam wrazenie, ze sie troche splaszcza.
Mimi2330
Fanka BB :)
A jaki masz w wózku? Ja to miałam taki od kompletu z wózka... taka wkładkę tylko. I mój właśnie miał płaską główkę.Teraz polecają lateks i taki kupiłam, potem odesłałam bo okazał się, że moż być za gruby do monitora oddechu, i kupiłam piankę, ale z trochę droższych. Kokos i gryka niby nie bo się robale legną. Ale moja póki co to mało śpi w łózeczku, więcej w wózku. I do wózka też sobie dokupiłam inny niż był, bo wydawał mi sie za twardy i bałam sie o główke, bo miałam wrazenie, ze sie troche splaszcza.
Właśnie niewiem czy ten sprezynowy nie jest zbyt twardy....
My kupujemy lateks. Mój mężczyzna zajmuje sie ogólnie sprzedażą łóżek i materacy i uparł się ba lateks. Ponoć jest najlepszy. Ja sie boję znowu o alergię na roztocza a w tym sie nie zalęgną.
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Do wózka ten kupiłam
Link do: SENSILLO MATERACYK DO WÓZKA GONDOLI MIĘKKI GRUBY
Link do: SENSILLO MATERACYK DO WÓZKA GONDOLI MIĘKKI GRUBY
Szafirek90
Chyba nie nadążam za Wami
Co do stroju, ja mam zawsze czarną spódniczkę z wysokim stanem, pod nią oczywiście czarne majtki od stroju, a na górę jak mi się uda znaleźć to góra od stroju w jakimś jednolitym kolorze. Mam ogromny biust i mam duży problem. Boję się, że teraz w ciąży jak jeszcze urośnie to nie znajdę stanika do karmienia.. Nie widziałam nigdzie takich rozmiarów (na tą chwilę 85k).
Co do stroju, ja mam zawsze czarną spódniczkę z wysokim stanem, pod nią oczywiście czarne majtki od stroju, a na górę jak mi się uda znaleźć to góra od stroju w jakimś jednolitym kolorze. Mam ogromny biust i mam duży problem. Boję się, że teraz w ciąży jak jeszcze urośnie to nie znajdę stanika do karmienia.. Nie widziałam nigdzie takich rozmiarów (na tą chwilę 85k).
O jeny dziewczyny, ja obrączkę już musiałam zdjąć w 5 miesiącu, więc na końcówce to wcale nie jest niepokojące
Ja mam jutro wizytę, mam nadzieje, że ostatnią. Zobaczymy co waga pokaże, aż się boję :O
W domu wagę mam, ale nie mam odwagi wejść Wchodzę tylko u lekarza
Ja mam jutro wizytę, mam nadzieje, że ostatnią. Zobaczymy co waga pokaże, aż się boję :O
W domu wagę mam, ale nie mam odwagi wejść Wchodzę tylko u lekarza
reklama
Szafirek90
Kiedyś nie wiedziałam nawet, że taki rozmiar istnieje
Ugotowałam krem z kalafiora, pranie wstawiłam i na więcej mi już sił dziś nie starczy. Czy Wy też we wczesnej ciąży byłyście takie senne i bez energii?
Ugotowałam krem z kalafiora, pranie wstawiłam i na więcej mi już sił dziś nie starczy. Czy Wy też we wczesnej ciąży byłyście takie senne i bez energii?
Podziel się: