reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziewczyny a jakie macie materace do lozeczek?
Ja z synem miałam pianka kokos ale strasznie się odksztalcal.... jak już stał kupiliśmy sprezynowy i byl ok.
Teraz się zastanawiam jaki wziąść. Czy od razu sprezynowy

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Teraz polecają lateks i taki kupiłam, potem odesłałam bo okazał się, że moż być za gruby do monitora oddechu, i kupiłam piankę, ale z trochę droższych. Kokos i gryka niby nie bo się robale legną. Ale moja póki co to mało śpi w łózeczku, więcej w wózku. I do wózka też sobie dokupiłam inny niż był, bo wydawał mi sie za twardy i bałam sie o główke, bo miałam wrazenie, ze sie troche splaszcza.

Teraz polecają lateks i taki kupiłam, potem odesłałam bo okazał się, że moż być za gruby do monitora oddechu, i kupiłam piankę, ale z trochę droższych. Kokos i gryka niby nie bo się robale legną. Ale moja póki co to mało śpi w łózeczku, więcej w wózku. I do wózka też sobie dokupiłam inny niż był, bo wydawał mi sie za twardy i bałam sie o główke, bo miałam wrazenie, ze sie troche splaszcza.
A jaki masz w wózku? Ja to miałam taki od kompletu z wózka... taka wkładkę tylko. I mój właśnie miał płaską główkę.
Właśnie niewiem czy ten sprezynowy nie jest zbyt twardy....

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja kupiłam pianka-kokos i jeszcze nie mam zdania na jego temat.Zobaczymy jak się będzie sprawdzał.W razie w się kupi inny.Przy Kubie miałam gruby piankowy i dawał radę;)

My kupujemy lateks. Mój mężczyzna zajmuje sie ogólnie sprzedażą łóżek i materacy i uparł się ba lateks. Ponoć jest najlepszy. Ja sie boję znowu o alergię na roztocza a w tym sie nie zalęgną.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nie nadążam za Wami :p
Co do stroju, ja mam zawsze czarną spódniczkę z wysokim stanem, pod nią oczywiście czarne majtki od stroju, a na górę jak mi się uda znaleźć to góra od stroju w jakimś jednolitym kolorze. Mam ogromny biust i mam duży problem. Boję się, że teraz w ciąży jak jeszcze urośnie to nie znajdę stanika do karmienia.. Nie widziałam nigdzie takich rozmiarów (na tą chwilę 85k).

Szafirek, widzę, że mamy podobne gabaryty. Ja nie w ciąży mam rozmiar 90h [emoji52]

Zuza, Inka, powodzenia na wizytach!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O jeny dziewczyny, ja obrączkę już musiałam zdjąć w 5 miesiącu, więc na końcówce to wcale nie jest niepokojące :)
Ja mam jutro wizytę, mam nadzieje, że ostatnią. Zobaczymy co waga pokaże, aż się boję :O
W domu wagę mam, ale nie mam odwagi wejść :D Wchodzę tylko u lekarza :p

reklama
Kiedyś nie wiedziałam nawet, że taki rozmiar istnieje ;)
Ugotowałam krem z kalafiora, pranie wstawiłam i na więcej mi już sił dziś nie starczy. Czy Wy też we wczesnej ciąży byłyście takie senne i bez energii?

Do góry