reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Daj spokój... mi teraz mega podrosl. Rano jest trochę mniejszy ale wieczorkiem to spokojnie wyglądam na 8 miesiąc hehe a tu dopiero 5 się zaczyna...

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Depilacja...Ciężka sprawa;) Polecam użycie lusterka.
Mimi jak się wypoczywa?Oskar wybawiony?
Staraczka chłopcy w fajnym wieku:* Ja będę miała teraz drugiego ale pierworodny ma już 9lat;)

Ja mam wrażenie że brzuch z dnia na dzień jest większy i jak jeszcze trochę podrośnie to eksploduje :p Parampampam polecam krem do depilacji nie zmęczysz się następnym razem a i efekt dłuższy ;)

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia, po dzisiejszej gimnastyce z golarka pomyślałam o tym samym. I chyba następnym razem będzie krem.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja od początku ciąży postawiłam na wygodę i używam kremu przynajmniej krew się nie leje :D A tym bardziej teraz przy rozmiarze mojego brzucha nie wyobrażam sobie wygibasów z golarką i lusterkiem pewnie byłoby to komiczne :p

c55fskjojcqm7koh.png

Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie? Jakiś czas temu do Was dolaczylam ale ostatnio długo nie pisałam. Straciłam kolejną ciążę [emoji24] tym razem w 7 tygodniu. Stąd moje milczenie bo musiałam się pozbierać. Na razie pauzuje że staraniami. Muszę odpocząć i schudnąć. A Wam życzę spokojnych ciąż i lekkich porodów. Buziaki [emoji11]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Siwa,bardzo mi przykro:( To jest straszne przeżycie...Wiem,że nie jest łatwo się podnieść po takiej stracie...Mam nadzieję,że będziesz czasem pisała co u Ciebie:* Powodzenia w odchudzaniu,trzymam kciuki:* Buziaki:* Trzymajcie się:*

Siwa bardzo mi przykro nawet nie wyobrażam sobie co czujesz.... Najważniejsze że trochę się pozbierałaś z dnia na dzień będzie lepiej :)Daj znać jak Twoje odchudzanie i oczywiście powodzenia :) Buziaki :*

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Siwa, bardzo współczuję. Życzę, żeby udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt i spełnić marzenia. Ściskam.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Do góry