reklama
parampampam
Fanka BB :)
Mimi, podobno przy drugiej ciąży dużo szybciej brzuch rośnie, więc normalna sprawa
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
agunia50002
Ja mam wrażenie że brzuch z dnia na dzień jest większy i jak jeszcze trochę podrośnie to eksploduje Parampampam polecam krem do depilacji nie zmęczysz się następnym razem a i efekt dłuższy
parampampam
Agunia, po dzisiejszej gimnastyce z golarka pomyślałam o tym samym. I chyba następnym razem będzie krem.
agunia50002
Ja od początku ciąży postawiłam na wygodę i używam kremu przynajmniej krew się nie leje A tym bardziej teraz przy rozmiarze mojego brzucha nie wyobrażam sobie wygibasów z golarką i lusterkiem pewnie byłoby to komiczne
Cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie? Jakiś czas temu do Was dolaczylam ale ostatnio długo nie pisałam. Straciłam kolejną ciążę [emoji24] tym razem w 7 tygodniu. Stąd moje milczenie bo musiałam się pozbierać. Na razie pauzuje że staraniami. Muszę odpocząć i schudnąć. A Wam życzę spokojnych ciąż i lekkich porodów. Buziaki [emoji11]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza87
Oj Siwa,bardzo mi przykro To jest straszne przeżycie...Wiem,że nie jest łatwo się podnieść po takiej stracie...Mam nadzieję,że będziesz czasem pisała co u Ciebie:* Powodzenia w odchudzaniu,trzymam kciuki:* Buziaki:* Trzymajcie się:*
agunia50002
Siwa bardzo mi przykro nawet nie wyobrażam sobie co czujesz.... Najważniejsze że trochę się pozbierałaś z dnia na dzień będzie lepiej Daj znać jak Twoje odchudzanie i oczywiście powodzenia Buziaki :*
reklama
parampampam
Siwa, bardzo współczuję. Życzę, żeby udało Ci się osiągnąć zamierzony efekt i spełnić marzenia. Ściskam.
Podziel się: