reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Zuza też słyszałam o tym katarku ale dwie znajome mi odradziły ,bo teraz dzieci boją się odkurzaczy .W sumie 11 lat temu nie było takich wynalazków i sama gruszka sprawdzała się
parampampam
Ja tez czytałam o katarku, ale na razie stawiam na zwykłą fride, bo znajome mamy mówiły, że odkurzacz dzieci często straszył. Poza tym cena też nie jest dla mnie obojętna.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
olenka201
A ja polecam katarek bo naprawdę się sprawdza . Jak dziecko ma katar to strasznie się męczy a tak chwila i wyciągnięte.
Zuza rozumie to ty decydujesz .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza rozumie to ty decydujesz .
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam dwóch chłopców 4 latka i roczniaka[emoji4]
Szczerze polecam fride do nosa. A jesienią pokusiłam się i kupiłam katarek. Też polecam.szybko odciaga wszystko z nosa, jedyny minus to że nie włączę odkurzacza w nocy ale w rezerwie jest Frida [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze polecam fride do nosa. A jesienią pokusiłam się i kupiłam katarek. Też polecam.szybko odciaga wszystko z nosa, jedyny minus to że nie włączę odkurzacza w nocy ale w rezerwie jest Frida [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mimi2330
Hej. U nas ładnie. Trochę człowiek odsapnie. Choć na plaży goraaaaaco.
Co do aspiratorow to też używałam fridy choć lekarze nie polecają tego. No ale jakos trzeba wyciągnąć katar .
Witam nowa staraczke I trzymam kciuki. A bierzesz jakieś leki pomagające zajść?
Co do aspiratorow to też używałam fridy choć lekarze nie polecają tego. No ale jakos trzeba wyciągnąć katar .
Witam nowa staraczke I trzymam kciuki. A bierzesz jakieś leki pomagające zajść?
reklama
parampampam
Mam wrażenie, że brzuch rośnie mi bardzo szybko. Jutro mam usg, a w piątek wizytę, więc postanowiłam zrobić porządek z depilacja i powiem Wam, że to było prawdziwe wyzwanie. Zasapalam się wręcz. Uff... I możliwe, że pozacinalam, ale pewności nie mam, bo i tak nie widzę
Podziel się: