reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Fajnie ze Twoj lekarz jest tez w szpitalu to pewnie bedzie przy porodzie. Dziewczyny powiedzie gdzie kupowalyscie majtki poporodowe na allegro patrzylam to max 44roz to mysle ze beda za male.

reklama
Hej:)
Ja nie kupowałam majtek poporodowych. Po porannym obchodzie zakładałam swoje i ten podkład i tyle...Było mi wygodniej. W szpitalu mówili że w ogóle żadnych majtek nie wolno ale nikt się do tego nie stosował.

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zależy co będzie miał dyżur od rana zawsze jest na oddziale ale potem jak nie ma dyżuru to są inni lekarze. Te majtki mocno się naciagaja ja miałam roz. 44 i były dobre

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Biustonosze do karmienia kupilam juz 2 na ryneczku bo i tak tylko do szpitala mi potrzebne i tanie byly bo po 15zl w sklepach kosmos ceny. Koszule mam jedna do karmienia musze dokupic jeszcze jedna bo mam jeszcze nowa pizame ale chyba nie bardzo po porodzie pirzama co? Zaza jak to u Ciebie wygladalo po porodzie bo ja to zielona jak w tym pologu jest. Kiedys u siostry bylam jak urodzila to cos pamietam ze normalnie lezala w lozku gdzie byla kaluza krwi.

Olenka czekamy na wiesci! U mnie tez jak cora bedzie to Zosia, a jak chlopak to Felek. :)

Sasiada sie nie boje :D

Place normalnie 170zl ale dzisiaj za genetyczne 200. Mam fajnie, bo moja gin pracuje w szpitalu gdzie bede rodzic i polozna, ktora prywatnie dorabia u gina tez pracuje w tym szpitalu takze luuuzik. ;) W dodatku to mojej kolezanki mama.

Za godzine mam wizyte u kardiologa mam nadzieje, ze moje cisnienie miesci sie w normie i nie bede musiala lykac lekow. No a wieczorem usg, idziemy z mezem i jestem podekscytowana bo juz miesiac nie widzialam dzidzi. :)

U mnie dzis żurek a na deser wydumalam sobie galaretke z owocami. Mniam. :)

Milego!

reklama
Hej to malo za genetyczne u mnie z krwia 350 placilam za usg i test papa . Fajnie ze lekarz bedzie Twoj przy porodzie ☺

Ja to juz przed ciaza bralam od cisnienia a Ty nie bierzesz zadnych? Czekamy na wiesci z wizyt

Do góry