reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Aisha komentarz napiszę jak tylko mi mąż kompa naprawi. Bo w tel niestety nie umiem. Dla mnie te 3 miesiące to wieczność.
Co do detektora jeśli nie czuje ruchów to sobie sprawdzam. Wczoraj rano miałam dwakopniaczki delikatne a potem nic. Więc wieczorem sprawdziłam sobie to maleństwo fikało. Wkońcu zasadziła kopniaka prosto w detektor więc zrezygnowałam z dalszego podsłuchiwania bo inaczej bym straciła słuch:)). Za to wiem że jest wszystko dobrze

Oj tak ten detektor już wiele razy mnie uspokoił. Oby tak dalej. Co do terminu porodu to mam na 2 stycznia, choć ostatnio lekarce wyszło 31 grudzień. Tak więc przygotowuję się że może to być koniec grudnia a początek stycznia

Oj tak ten detektor już wiele razy mnie uspokoił. Oby tak dalej. Co do terminu porodu to mam na 2 stycznia, choć ostatnio lekarce wyszło 31 grudzień. Tak więc przygotowuję się że może to być koniec grudnia a początek stycznia

Kamkaz o tak detektor też był moim przyjacielem w sumie już od 13tc po pierwszym usg prenatalnym. Musiałam słuchać codziennie serduszka mojego synka bo inaczej chyba bym co tydz chodziła na wizyty chociaż i tak miałam ich dużo bo musiałam wiedzieć że wszystko jest ok z dzieckiem. Jak zaczęłam już czuć tak porządnie ruchy dziecka to już codziennie nie używałam tylko jak była cisza a ja się denerwowalam i w sumie do końca ciąży używałam.

Lucalew niestety ja regularnych i silnych ruchów jeszcze nie czuje. Raczej są to słabe i pojedyńcze ruchy. Mam nadzieję że niedługo się to zmieni na mocniejsze i bardziej regularne. No chyba,że ja je czuję ale nie potrafię ich rozpoznać

Lucalew niestety ja regularnych i silnych ruchów jeszcze nie czuje. Raczej są to słabe i pojedyńcze ruchy. Mam nadzieję że niedługo się to zmieni na mocniejsze i bardziej regularne. No chyba,że ja je czuję ale nie potrafię ich rozpoznać

Kamkaz spokojnie zaraz pewnie zaczniesz czuć mocniej :-) Ja tak jak pisałam zaczęłam czuć dość wcześnie ale też tak ok 22 tc były już takie mocniejsze że wiedziałam że to to a później to już z każdym tc coraz wyraźnie częściej i mocniej

reklama
Kamkaz spokojnie zaraz pewnie zaczniesz czuć mocniej :-) Ja tak jak pisałam zaczęłam czuć dość wcześnie ale też tak ok 22 tc były już takie mocniejsze że wiedziałam że to to a później to już z każdym tc coraz wyraźnie częściej i mocniej

Oby tak było jak piszesz. Już się doczekać nie mogę:)
Jutro wizyta i już mam trochę stresa. Musze to jakoś przetrzymać.

Do góry