reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Kamkaz najważniejsze żeby było zdrowe i żebyś do tego 36tc wytrzymała:)
Choc fajnie się wybiera ciuszki itp jak się zna płeć.

My dziś u lekarza,bo po wynikach moczu wyszły jakieś bakterie. Kazała powtórzyć po weekendzie,jak nie to szpital:(
A i młodemu ząbek wyszedł pierwszy:) choc juz i drugi się czai:)

reklama
Ja po swojej ciazy tez troche nabralem cialka. I duzo czasu minelo zanim znowu doszlam do formy. Po ciazy to wiadmo pelne poswiecenia dla dziecka i przez pierwsze miesiace dalej wlasciwie nic nie robilam aby schudnac. Jadlam duzo i pelnowartosciowe posilki aby zapewnic synkowi jak najlepszy pokarm (dlatego byl grubiutki ;). Pozniej jak juz podrosl, postanowilam zrobic cos w koncu dla siebie. Zaczelam chodzic na fitness, ale srednio mi sie to podobalo. Bieganie? Tez nie dla mnie raczej. Pozniej zaczelam piesze wedrowki, z plecaczkiem i piciem i to bylo to. Rozpoczelam diete, nie powiem ze profesjonalna, ale jak moglam tak sobie radzilam i dzieki temu zrzucilam 7 kg.Do teraz sobie wedruje, a dodatkowo kremuje sie kremem antycelulitowym z Guam i powiem wam ze jak nas swoj wiek to chyba wygladam dobrze :p Maz mowi, ze ekstra :)
hej przegladam ten watek i natknelam sie na twoj wpis i zainteresowal mnie ten krem na cellulit mozesz zdradzic dokladna nazwe tego kremu, bo sama wygooglowalam te stronke guam24 pl, ale tam jest kilka tych kremow antycellulitowych, mozesz powiedziec ktory ty dokladnie stosujesz i czy jestes zadowlona? z gory dziekuje za odpowiedz :)

Ostatnia edycja:
Czesc Klocia Maria ten krem nazywa się Guam Freddo Gel i nie jest kremem jak sama nazwa mowi tylko zelem. Ja jestem naprawde usatysfakcjonowana efektami, bo cellulit sie zmniejsza, ale przede wszystko skora jest bardziej jedrna i po prostu ladna. Mozesz spokojnie sobie sprobowac :). Pozdrawiam

Hej:) u mnie ogólnie dobrze choć stres jest i to olbrzymi. Na dodatek wczoraj wieczorem mnie męczyła szyjka tzn czułam takie dziwne coś jakby kooniak i ta szyjka się ruszała albo takie lekkie bezbolesne skurcze. Miałam wrażenie że mi szyjka puszcza ale pessara nie czuję. Dziwne jest to, że takie sytuacje mam tylko wieczorek między 21.30 a 23. Sprawdziłam wczoraj detektorem to maleństwo było ok pępka i strasznie kopało. Boję się jak nie wiem co a wizyta dopiero we wtorek

kiedys bylam, potem zniklam, kolejno chcialam zas byc to forum sie zamknelo. dzis wchodze i otwarte. nie wiem co myslec.
24 tc waga ogromniasta :D

Cześć:)
Kamkaz biedna jesteś. Pewnie strasznie się denerwujesz. Oby było dobrze!
Milady byłaś już u gina?wszystko ok,
Zabila witaj!
Pisz.coś więcej o sobie:)

reklama
Do góry