Madalena jak tam na badaniach? Nam pediatra mówił żeby iść ok 6mca do okulisty. Ale muszę poszukać coś wcześniej bo młody wciąż zezuje
Zwłaszcza gdy je i zerka na butelkę ;(
Na moim zadupiu nie ma okulisty na NFZ i nie jestem pewna czy gdzieś blisko jest prywatny który zajmuje się takimi maluchami
Dobrze ze pieluchowanie pomogło.
Olucha co tam u was? Kiedy macie wizytę w instytucie matki i dziecka?
Zmiana mleka przyniosła jakiś efekt?
Rurka fajnie że was przebadali aż tak dokładnie,ominął cie problem szukania lekarzy i kolejek.
Karina u mnie ulewanie powodowało że Aleks nie przybieral. Na szczęście już po refluksie i teraz czasem tylko mu się uleje gdy za dużo zje albo za bardzo szaleje po jedzeniu.
Agnella co u was? Jak Kevin?zapomniałam juz jakie początki były trudne.
Jeraha co u was? Rozwarcie postępuje?
Lucalew jak się czujesz?
Wikasik jak u was? Mam nadzieję że i ty i syn czujecie się już dobrze.
U nas ok, młody ma dziś dzień śpiocha, ciągle drzemie.
Byłam dziś u dermatologa,mam zapalenie mieszków włosowych na nogach... Myślałam że to coś po ciąży i że swędzenie samo przejdzie a tu taka głupota. Mogłam się już dawno umówić.
Jutro jedziemy odwiedzić koleżankę która jest w ciąży w 7mcu
A za dwa tyg jedziemy na pierwsze wakacje do Ustronia trochę się boję jak to wyjdzie
Zwłaszcza gdy je i zerka na butelkę ;(
Na moim zadupiu nie ma okulisty na NFZ i nie jestem pewna czy gdzieś blisko jest prywatny który zajmuje się takimi maluchami
Dobrze ze pieluchowanie pomogło.
Olucha co tam u was? Kiedy macie wizytę w instytucie matki i dziecka?
Zmiana mleka przyniosła jakiś efekt?
Rurka fajnie że was przebadali aż tak dokładnie,ominął cie problem szukania lekarzy i kolejek.
Karina u mnie ulewanie powodowało że Aleks nie przybieral. Na szczęście już po refluksie i teraz czasem tylko mu się uleje gdy za dużo zje albo za bardzo szaleje po jedzeniu.
Agnella co u was? Jak Kevin?zapomniałam juz jakie początki były trudne.
Jeraha co u was? Rozwarcie postępuje?
Lucalew jak się czujesz?
Wikasik jak u was? Mam nadzieję że i ty i syn czujecie się już dobrze.
U nas ok, młody ma dziś dzień śpiocha, ciągle drzemie.
Byłam dziś u dermatologa,mam zapalenie mieszków włosowych na nogach... Myślałam że to coś po ciąży i że swędzenie samo przejdzie a tu taka głupota. Mogłam się już dawno umówić.
Jutro jedziemy odwiedzić koleżankę która jest w ciąży w 7mcu
A za dwa tyg jedziemy na pierwsze wakacje do Ustronia trochę się boję jak to wyjdzie