reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Czesc wam!

patrze cisza na forum wszystkie zajete.....
jak tam sie czuje ie ciezaroweczki? Mam nadzieje ze u was wszystko ok
my dzisiaj mamy chrzciny Krystiana wiec czeka mnie intensywny dzien a moj synus jakos nie bardzo ma teraz ochote na sen ...w przeciwienstwie do mnie :-(

indziorka jeszcze raz dzieki za linka do odsysacza fluczkow....rewelacja !!!!

pozdrowienia i buziaczki dla wszystkich :-)

reklama
Milczą bo w sumie nic się nie dzieje... Od przyszłego cyklu wracam do starań, @ ma być w okolicach 8-9.05 chyba że coś się poprzestawiało po poronieniu, choć pierwszą dostałam w terminie.

jestem w 24 tygodniu... w tym czasie przybrałam już 9 kg, przy moim niskim wzroście to podobno zdecydowanie za dużo. Martwię się czy uda mi się po porodzie wrócić do formy. Największy wzrost wagi był w pierwszych miesiącach, obecnie b. się pilnuje i unikam pustych kalorii. Proszę o radę.

Cześć dziewczyny, też jestem z tych z nadwagą. I to dużą.
Dopiero dzisiaj odkryłam Wasz temat :) Fajnie tak poczytać samych swoich :D

Beata na kiedy masz termin?

Dzien dobry! :)
Co slychac? Jakie plany na Majowke?
My jutro jedziemy na plaze, spotkac sie ze znajomymi.
Wczoraj mi sie tak chcialo zimnego piwka cytrynowego... Wchodze do sklepu a tam jest! Radler cytrynowy 0%! Chyba w calym sklepie bylo slychac moja radosc... Moj maz stwierdzil, ze to wcale jak piwo nie smakuje. Ale mi wystarczylo, ze mam puszke. :))))
A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, 26 tydzien, +3kg. Jest dobrze.

Natala.. ja niestety podobnie , też waga rośnie, ale mój gin póki co mówi żeby się tym nie przejmować, wiadomo że jeść z głową ale wagą mam się martwić po porodzie. :) głowa do góry musimy to jakoś przetrwać :)

Dziewczyny, w którym tygodniu czułyście ruchy maleństwa? Niepokoję się ponieważ to juz 20 tydzień a ja nic nie czuję :< Byłam w piątek (tydzień temu) na wizycie, i na usg i badaniu wszystko wyszło ok, mały się ruszał a ja nadal nie odczuwam nic poza kłuciem w szyjce które też mnie niepokoi :/ Czasem jedynie czuję coś dziwnego w brzuchu ale to z różnych stron więc obawiam się iż to nie maluch, raczej jakieś sprawy jelitowe..tak naprawdę nawet nie wiem jak mogę się wsłuchać w brzuszek, czego się spodziewać - to moja pierwsza ciąża. Czy większy brzuszek może być powodem nieodczuwania ruchów dziecka? Sama nie wiem co myśleć, już wariuję :( Chętnie poszłabym na usg ale jak sobie myślę, że znów muszę wywalić 140 zł to aż mnie krew zalewa :dry: Podpowiedzcie cos :(

reklama
gosianati ja też czuję się źle z moją wagą - przed zajściem w ciążę udało mi sie zrzucić prawie 17 kg, ale zajęło mi to kilka miesięcy. A w ciąży największy przyrost masy ciała był o dziwo w pierwszych miesiącach - dosłownie puchłam :( podejrzewam że teraz i tak będę tyc i tak, kwestia tylko tego jak dużo..

Do góry