reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Gosianati to generalnie jest watek dla ciezarnych otylych ale ze te nasze wieksze ciezarowki juz dawno sie rozpakowaly to dolaczyly sie jeszcze staraczki. W sumie jestem ja (juz 32 tc) i kilka innych dziewczyn w ciazy i czasami wpadaja nasze weteranki :-)

reklama
Nie mam w domu taka nastolatke w kwietniu skonczy 13 lat, ale przez fakt ze taka roznica to czuje sie jakbym byla w pierwszej ciazy :-)

wrocilam wlasnie z zakupow i mam juz prawie wszystko, kupilam wozek, lozeczko, wanienke, przewijak, posciel, i wiele roznych ******* , wydalam kupe kasy a jeszcze zostalo mi kupic nianie elektryczna, i lezaczek hustawke z fisher pricea

zazdroszcze tego pozytywnego myśłenia i nastroju :) ja się ciągle boje że bede miała przez te ciąże problemy.. dzisiaj widziałam w sklepie niepełnosprawne dziecko i mało nie zemdlałam. przy pierwszej ciąży tak nie miałam..

Gosianati, nie obraź się, ale chyba trochę histeryzujesz. Każdą z nas może to spotkać, takie jest życie i trzeba być na to przygotowanym, ale takie negatywne myślenie jest nie na miejscu. Zatem mówię Ci STOP ;) Pomyśl lepiej o malutkich stópkach, luźnych kupkach i nieświadomych pierwszych uśmiechach ;)

Marcia no to wyprawka prawie kompletna. Jaki wózek kupiłaś? Ja przy synku miałam leżaczek bujaczek FP i to było zbawienne urządzenie :-D huśtawkę też mieliśmy z FP, tę z oceanem i rybkami.

Gosianati podpisuje sie pod postem lisicy, wiem ze pewnie sie boisz i hormony swoje robia ale tu jest duzo dziewczyn ktore oddaly by wszystko zeby byc w ciazy i na pewno nikt z gory nie powinien zakladac ze bedzie zle bo tego nie wiesz, u mnie ciaza nie przebiega ksiazkowo, jedno moje malenstwo zmarlo w 9 tc ale mimo paniki staram sie myslec pozytywnie i ty tez powinnas...

lisica kupilam x-landera , moja siostra ma i chwali go sobie a i w dwoch sklepach mi sprzedawcy zachwalali wiec kupilam, a co hustawki fp to licze na to ze mi pomorze w uspakajaniu Krystianka chociaz wierze ze to bedzie grzecNiutkie dziecko :-) .....chyba sama nie wierze w to co pisze ....

mam spacerówkę x-lander x-go, ogólnie to solidna i dobra firma ;) nóż widelec Ci dziecko zrobi psikusa i będzie grzeczne jak aniołek, trzymam kciuki ;)

staram się nie denerwować ale to trudne, po nocy mnie się śni że każdy się ze mnie śmieje, albo że rodze chore dziecko.. o masakra.. a jak u was? staracie się o dzidzię? czy moze jest tu jakaś ciężarówka ?
Ja się z mezem staram o drugie dziecko i modlimy sie z mężem o to aby zostac znow rodzicami mimo ze ja mam problemy ze zdrowiem ale nie wolno się załamywac trzeba myslec pozytywnie bo mozna wykraczec jakies nieszczescie.Głowa do góry i bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry