Gosianati to generalnie jest watek dla ciezarnych otylych ale ze te nasze wieksze ciezarowki juz dawno sie rozpakowaly to dolaczyly sie jeszcze staraczki. W sumie jestem ja (juz 32 tc) i kilka innych dziewczyn w ciazy i czasami wpadaja nasze weteranki :-)
reklama
Nie mam w domu taka nastolatke w kwietniu skonczy 13 lat, ale przez fakt ze taka roznica to czuje sie jakbym byla w pierwszej ciazy :-)
wrocilam wlasnie z zakupow i mam juz prawie wszystko, kupilam wozek, lozeczko, wanienke, przewijak, posciel, i wiele roznych ******* , wydalam kupe kasy a jeszcze zostalo mi kupic nianie elektryczna, i lezaczek hustawke z fisher pricea
wrocilam wlasnie z zakupow i mam juz prawie wszystko, kupilam wozek, lozeczko, wanienke, przewijak, posciel, i wiele roznych ******* , wydalam kupe kasy a jeszcze zostalo mi kupic nianie elektryczna, i lezaczek hustawke z fisher pricea
zazdroszcze tego pozytywnego myśłenia i nastroju ja się ciągle boje że bede miała przez te ciąże problemy.. dzisiaj widziałam w sklepie niepełnosprawne dziecko i mało nie zemdlałam. przy pierwszej ciąży tak nie miałam..
Lisica.
Fanka BB :)
Gosianati, nie obraź się, ale chyba trochę histeryzujesz. Każdą z nas może to spotkać, takie jest życie i trzeba być na to przygotowanym, ale takie negatywne myślenie jest nie na miejscu. Zatem mówię Ci STOP Pomyśl lepiej o malutkich stópkach, luźnych kupkach i nieświadomych pierwszych uśmiechach
Marcia no to wyprawka prawie kompletna. Jaki wózek kupiłaś? Ja przy synku miałam leżaczek bujaczek FP i to było zbawienne urządzenie huśtawkę też mieliśmy z FP, tę z oceanem i rybkami.
Marcia no to wyprawka prawie kompletna. Jaki wózek kupiłaś? Ja przy synku miałam leżaczek bujaczek FP i to było zbawienne urządzenie huśtawkę też mieliśmy z FP, tę z oceanem i rybkami.
Gosianati podpisuje sie pod postem lisicy, wiem ze pewnie sie boisz i hormony swoje robia ale tu jest duzo dziewczyn ktore oddaly by wszystko zeby byc w ciazy i na pewno nikt z gory nie powinien zakladac ze bedzie zle bo tego nie wiesz, u mnie ciaza nie przebiega ksiazkowo, jedno moje malenstwo zmarlo w 9 tc ale mimo paniki staram sie myslec pozytywnie i ty tez powinnas...
lisica kupilam x-landera , moja siostra ma i chwali go sobie a i w dwoch sklepach mi sprzedawcy zachwalali wiec kupilam, a co hustawki fp to licze na to ze mi pomorze w uspakajaniu Krystianka chociaz wierze ze to bedzie grzecNiutkie dziecko :-) .....chyba sama nie wierze w to co pisze ....
lisica kupilam x-landera , moja siostra ma i chwali go sobie a i w dwoch sklepach mi sprzedawcy zachwalali wiec kupilam, a co hustawki fp to licze na to ze mi pomorze w uspakajaniu Krystianka chociaz wierze ze to bedzie grzecNiutkie dziecko :-) .....chyba sama nie wierze w to co pisze ....
Ja się z mezem staram o drugie dziecko i modlimy sie z mężem o to aby zostac znow rodzicami mimo ze ja mam problemy ze zdrowiem ale nie wolno się załamywac trzeba myslec pozytywnie bo mozna wykraczec jakies nieszczescie.Głowa do góry i bedzie dobrzestaram się nie denerwować ale to trudne, po nocy mnie się śni że każdy się ze mnie śmieje, albo że rodze chore dziecko.. o masakra.. a jak u was? staracie się o dzidzię? czy moze jest tu jakaś ciężarówka ?
reklama
Podziel się: