reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

ehh te choróbska okrutne teraz wiszą w powietrzu i tylko czyhają na chwilę słabości.. u nas też wirusy wygrywają 2/1 .. na razie tylko Matula się trzyma bo Bąki oba chore:(

reklama
Hej ho, hej ho:)
Nuda wszędzie jak widać. Ja mam smaczka na coś dobrego a nic dobrego nie mam w domu:( zachciewajka jakich w ciąży nawet nie miałam hihi. Marcia gdzie to twoje zdjęcie z brzuszkiem???

Witam sie i ja :-) u nas masakra młoda maruda byłysmy dzis na szczepieniu i pediatra mowi ze jej trzonowce wychodza i popuchniete z kazdej strony:szok: no to juz znam powod pobudek nocnych i ciagłego na raczkach mamy siedzenia :-pna wysypke na dziobek masc dostała i niezmiennie wazy rowniutko 10kg :cool2:

Ania specjalnie dla ciebie

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 93
Dzieki dziewczyny ale swoje na liczniku mam...niestety. Fakt faktem ze z mojej wagi prawie 55 kg to miesnie bo mam taka fachowa wagemierzaca sklad ciala kupilam se po wizycie u dietetyka i on taka mial ale niestety tluszczu tez mam duzo ale to nic po porodzie sie zrzuci i bede gonic nadalke w osiagnieciach....:-)

bardzo mi się podoba, że tak się nawzajem motywujemy:-) bo ja też nie mogę się doczekać, żeby zacząć o siebie dbać po porodzie, "zacisnąć pasa" i wrócić do wagi, którą miałam kiedyś:-)

reklama
Dokladnie, ja tez mam ambitne plany tylko narazie sie musze skupic i stosowac ta diete cukrzycowa tak na wszelki wypadek i zeby oczywiscie nie przytyc za mocno narazie jest ok bo waze 95,6 czyli przytylam jakies 2 kg ale boje sie ze nak maluch zacznie intensywnie rosnac to kg poleca z predkoscia swiatla. Jak to bylo u was?

Do góry