Ania, weszlam na strone wodn w moim miescie i tam podyplomowe z przygot. pedagogicznego 2.700
ale wiecej informacji nie ma , tylko ze 3 semestry a te dyrektorki mowily ze sie w rok to robi, to ja juz nie wiem. moglabys zerknac na ta strone? bo moze ja nie to patrze
- Studia podyplomowe
Indziorka, absolutnie mnie to nie uraza!!
Dobrze tak uslyszec glos rozsądku, bo masz calkowita racje. Tylko wiadomo, serce a rozum...
Z tym woreczkiem tez myslalam, tylko ze to tez niesie za soba pojscie na dluzsze zwolnienie, a o to chodzi zeby te dzieciaki nie mialy przerw w nauce bo z tego przedmiotu zdaja mature a w ciagu 3 lat co chwile mieli innego lub nie mieli wcale nauczyciela.Ale swoja droga, od maja nie mialam ataku i musze zrobic usg,moze jakos magicznie kamienie sie zmniejszyly
Bo nawet po schaboszczaku nic mi nie bylo
A w pozostalych kwestiach sie z Tobą zgadzam i mysle ze ta droga pojdziemy jesli teraz nie zaszlam, chociaz mam jakies dziwnie ladne tempki a luteiny nie biore
ale podejrzewam ze to stan zapalny w zebie mi miesza
Apropo zeba, to wczoraj byl przelom,pierwszy raaz sie poryczalam na fotelu u dentysty z bolu,ale sie okazalo ze mam dwa kanaly zaropiale i mi to odsaczala czyscila i myslalam ze umre
Ale plus taki ze juz prawie nie boli! Dzis jade na sprawdzenie czy sie cos znowu nie zbiera i moze w piatek juz zacznie mi zamykac tego zeba.
Teraz musze jeszcze meza zmobilizowac do szukania pracy,a pole mu sie poszerzylo bo moze szukac w miescie gdzie ja bede pracowac wiec moze bysmy razem dojezdzali jakby sie udalo.
Ehh dzis juz mi lepiej staram sie spojrzec na to wszystko realnie a jesli teraz akurat sie udalo zajsc to widocznie tak mialo byc
Dzieki ze jesteście Dziewczyny :*
Aniu! znalazlam cos takiego za 1.600
Kurs kwalifikacyjny pedagogiczny dla czynnych
zawodowo nauczycieli
nauczyciele czynni zawodowo
Uzyskanie kwalifikacj i pedagogicznych przez czynnych zawodowo nauczycieli.Nabycie wiedzy i umiejętności z zakresu psychologii, pedagogikii metodyki, umożliwiających efektywne wykonywanie zawodu nauczyciela.
Czy o to Ci chodzilo? To nie musi byc podyplomówka? I to tez na stronie tego WoDNu wiec chyba ok? Taki kurs jest wazny jakis czas czy juz dozywotnio jakby?